Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Administratief medewerker met affiniteit voor salarisadministratie | 24-32 uur | Alkmaar

Als Administratief Medewerker binnen het finance team draag je zorg voorde administratieve processen van 1 vennootschap, die zich specifiekricht op uitzenden/detacheren binnen de organisatie. Jij bentverantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van hetfacturatieproces en verricht financieel administratieve handelingen metbetrekking tot het afronden van het werkproces. Omdat jeaffiniteit/kennis hebt met salarisadministratie, ben je tevens eenbelangrijke spil bij de verwerking van de maandelijkse verloning van1000 medewerkers van diverse andere bedrijfsonderdelen. Jeadministreert, controleert en verloont zelfstandig de gegevens in onzesalarissystemen (Afas en Easyflex). Denk hierbij aan de uitbetaling vande (over)uren, reiskosten en declaraties, maar ook inrichting vanparameters in de salarissystemen. Daarnaast ben je in staat omzelfstandig de journaalposten te kunnen beoordelen, de loonbelastingaangiftes te verzorgen én je vindt het leuk om bij te dragen aan deverwerking van rapportages. Je weet hoe de wet- en regelgeving op hetgebied van salarisverwerking toegepast dient te worden.

Voel jij je thuis in de wereld van de financiële en/of salarisadministratie? Ben jij zeer zorgvuldig en cijfermatig sterk? Ben jij in het bezit van een PDL diploma of werk jij al enige tijd als financieel medewerker? Durf jij het aan om in een team plaats te nemen wat elke maand 1000 verloningen verzorgt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder.

Wat ga je doen

  • Mbo werk- en denkniveau op financieel gebied;
  • Je bent een aanpakker en beschikt over een hoge mate van integriteit;
  • Je kunt snel schakelen en behoudt daarbij het overzicht.

Vacatures bij DEKRA

Bij DEKRA, één van ‘s werelds grootste expertorganisaties op het gebiedvan testen, inspecteren en certificeren, werken elke dag meer dan 44.000mensen aan de veiligheid op de weg, op het werk en thuis. Veiligheid zitin onze kern. Onze ambitie is dat we in 2025 de wereldwijde partner vooreen veilige wereld zijn. In Nederland is DEKRA daarnaast eenvooraanstaande speler op de verzekeringsmarkt. Binnen onze ambitieuze,dynamische en informele organisatie is er veel ruimte voor ontwikkelingen eigen initiatief.

>Belangrijkste: leuke uitjes met je collega’s van DEKRA!>Een goed salaris;>Aantrekkelijke winstdelingsregeling;>26 vakantiedagen per jaar;>Een premievrije pensioenregeling;> De mogelijkheid om jezelf (verder) te ontwikkelen.

Heb je vragen over deze vacature? NL50148671-01 Neem contact op met::
mevrouw Sandra Stengs +31 72 57 57 751
DEKRA Claims and Expertise B.V.

Wij kijken uit naar je sollicitatie