Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Passie voor kwaliteit en veiligheid

Coördinator Kalibratie – Utrecht

Jij bent al thuis in de wereld van kalibratie en zoekt meer verantwoordelijkheid. Herken je dit? Mooi, dan hebben wij een leuke uitdaging voor je! Kom ons team versterken als Coördinator Kalibratie.

Je zorgt dat alles op rolletjes loopt op de afdeling Kalibratie. Je bent verantwoordelijk dat er veilig gewerkt wordt conform de veiligheidsvoorschriften. Je zorgt voor een juiste planning, verzorgt de rapportages en stelt instructies en methodes op. Je coördineert en begeleidt daar waar nodig is je collega’s op de afdeling.

Je bent verantwoordelijk van a tot z, dus jij voert net zo goed nog dagelijks kalibratiewerkzaamheden uit aan diverse apparatuur. Denk hierbij aan een stroomtang, weerstandmeter of aan een weegschaal. Maar ook aan raillastester of een wielflens schuifmaat. En nog veel meer, de diversiteit aan kalibratiewerkzaamheden is groot op onze afdeling. Je stelt afwijkingen vast van meetmiddelen en stelt deze bij indien nodig. Naast dat je aan de slag gaat in ons eigen laboratorium, werk je ook op locatie bij onze klanten.

Wat ga je doen

  • Je hebt een elektrotechnische achtergrond MBO niveau;
  • Je hebt ervaring als kalibratie medewerker;
  • Je hebt al als coördinator op een kalibratie afdeling gewerkt of bent toe om deze stap te maken;
  • Je bent nauwkeurig, maar tegelijkertijd weet je ook wanneer je flexibel moet zijn;
  • Je bent communicatief en klantgericht en gaat voor kwaliteit;
  • Je bent leergierig en denkt graag mee hoe zaken beter kunnen.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al meer dan 90 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties, met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.DEKRA helpt de gehele keten in de spoorwereld veilig te werken doormiddel van inspectie en onderzoek. Door middel van analyse sporen weeventuele problemen op en bieden we adviezen ter verbetering. Het accentligt op performanceverbetering, professioneel conditiemanagement, testenen certificeren.We zijn een bedrijf met bevlogen professionals die rijke ervaring enexpertise weten om te zetten in concrete oplossingen voor onze klanten.Van strategisch inzicht tot praktische ondersteuning met lab- enveldmetingen.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. Je werkt bij ons aan interessante opdrachten met veel uitdaging.De breedte van ons dienstenpakket en de diversiteit in onsklantenbestand zorgen voor veel dynamiek. We bieden je een aantrekkelijksalaris en goede arbeidsvoorwaarden zoals een decemberuitkering. Als jijgroeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid onlineopleidingspakket van GoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50255834-05 Neem contact op met::
mevrouw Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460
DEKRA Rail B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: