Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Letselschadebehandelaar - Veenendaal

>Je werkt doelgericht en proactief toe naar de afwikkeling vanlanglopende schades.

Als Letselschadebehandelaar binnen het team Analyse en Actie houd je je bezig met het regelen van lang lopende personenschade claims. Je maakt analyses, geeft advies en in voorkomende gevallen ben je ook verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van de claim.

Met jouw ervaring, kennis en creativiteit weet jij de vinger op de zere plek te leggen en oplossingen te bereiken. Jij bestudeert en analyseert langlopende schades en stelt vast waarom de zaak nog niet is geregeld, op welke termijn dat wel kan en wat daar voor nodig is.

Je werkt voornamelijk vanuit huis of op kantoor en hebt waar nodig overleg (telefonisch of via beeldverbinding) met de betrokken partijen. Soms zal het voorkomen dat er een overleg op locatie plaats zal vinden. Je werkt nauw samen met een assistent, die jou veel administratief werk uit handen neemt.

Je bent analytisch en resultaatgericht en kan op een prettige en respectvolle manier pijnpunten en oplossingen benoemen. Jij beheerst het personenschade vak en komt in deze functie nog beter tot je recht.

Wat ga je doen

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring als Letselschadebehandelaar;
  • Bovenal heb je passie voor het personenschade vak en sta je voor de juiste oplossing voor het slachtoffer.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarktmet vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal.Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederlandmet ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onzeenthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meerverzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij hetoptimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen vanschades en claims.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden,zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling,reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aancollectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRAook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket vanGoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50414451-01 Neem contact op met::
mevrouw Patricia van der Meij de Bie +31621883707
DEKRA Claims and Expertise B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: