Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

MBO stage – Administratief Medewerker

Wat ga je doen

Jij zoekt een interessante stageplek. Een stageplek waar je ondersteuning mag bieden in de breedste zin van het woord. Mooi, dan zit je bij onze afdeling Audits gebakken!

Dagelijks voeren wij audits en inspecties uit bij onze klanten. Het is onze taak om te kijken of er volgens de gestelde richtlijnen gewerkt wordt. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld! Dit doen wij met een enthousiast team bestaande uit auditoren en support medewerkers.

Jij gaat de support afdeling ondersteunen. Denk aan werkzaamheden als beantwoorden van telefoon, behandelen van mail, notuleren bij vergaderingen, invoerwerkzaamheden, projectadministratie en het opschonen van het systeem. En alle andere voorkomende administratieve werkzaamheden die op je pad komen.

Eén ding is zeker, afwisseling genoeg! Uiteraard is er alle ruimte voor vragen, begeleiding en gezelligheid onderling.

Jij brengt mee

  • Je volgt een MBO opleiding richting Administratief/Secretarieel;
  • Je bent leergierig en enthousiast. Hoe meer werkzaamheden, hoe beter!
  • Naast een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, weet jij je ook te redden in het Engels.

Wij bieden

DEKRA biedt een afwisselende stage in een dynamische en internationale omgeving met deskundige collega’s. Je ontvangt een vergoeding van EUR 250,-- bruto per maand op fulltime basis.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

Onze auditoren houden zich bezig met het beoordelen en certificeren van managementsystemen in tal van branches. Naast traditionele certificeringen tegen normen als ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) voeren we een breed portfolio aan diensten. Als toonaangevende en onafhankelijke certificeringsinstantie helpt DEKRA haar klanten met innovatieve concepten en diensten, die gebaseerd zijn op internationale marktontwikkelingen, certificatieschema’s en wettelijke normen.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Vincenzo Noce +31889683590

Wij kijken uit naar je sollicitatie