Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Expert Personenschade - Veenendaal

Wat ga je doen

Je gaat als expert aan de slag bij DEKRA Personenschade. De afdeling die zich richt op de behandeling van middelzware en zware personenschade claims. Jij bent verantwoordelijk voor de schadebehandeling. Je gaat bijvoorbeeld de toedracht en/of aansprakelijkheid van de schade onderzoeken, intakes en/of vervolggesprekken voeren bij slachtoffers thuis, om vervolgens een regeling realiseren. Uiteraard doe je dit niet alleen. Je zal veel samenwerken met externe partijen, maar ook binnen DEKRA staan er collega’s voor je klaar met veel expertise, die jou graag verder helpen.

Jij brengt mee

  • Minimaal een afgeronde relevante (juridische) opleiding op Hbo-niveau;
  • Bij voorkeur inschrijving als NIVRE-re dan wel een afgeronde Grotius opleiding;
  • Gedegen kennis op het gebied van personenschade;
  • Ruime relevante werkervaring, bij voorkeur in de buitendienst;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt inlevingsvermogen, bent deskundig en integer. Daarnaast ook besluitvaardig, proactief en oplossingsgericht.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar het allerbelangrijkste: de mogelijkheid om van je passie je baan te maken binnen een dynamische, internationale en hard groeiende organisatie met leuke collega’s.

Over ons

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid. Het is één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Business Assurance, Material Testing & Inspection, Occupational Health & Safety, Rail en Claims and Expertise.

DEKRA Claims and Expertise is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Veenendaal en Capelle aan den IJssel. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan garant voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Wendy Dirks +31 72 575 7753

Wij kijken uit naar je sollicitatie