Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Schade Expert Tele - Capelle aan den IJssel

Wat ga je doen

Elke schade is uniek en zo behandel jij deze ook! Je gaat schades beoordelen op het gebied van opstal, inboedel, aansprakelijkheid en inventaris/goederen. Dit doe je o.a. via foto’s en/of video onderzoek. Je hebt contact met schadeherstellers, tegenpartijen, opdrachtgevers en derden. Met een kritische blik bekijk jij elke schade, je stelt de juiste vragen en weet welke documenten nodig zijn om juiste schadevaststellingen uit te voeren. Heb je dit alles gedaan, dan stel je het rapport op.

Verantwoordelijkheden

  • Je hebt veel contact met schadeherstellers, tegenpartijen, opdrachtgevers en derden. Zowel telefonisch als per mail;
  • Je controleert de volledigheid en juistheid van schademeldingen op het gebied van brand, water, inbraak, inboedel, opstal en aansprakelijkheid etc.;
  • Je verzamelt informatie en stelt de hoogte van de schade vast bijvoorbeeld op basis van foto’s, filmpjes en begrotingen.

Jij brengt mee

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. De wereld van schade is voor jou niet helemaal onbekend;
  • Je vindt het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan waardoor jouw gevoel voor verantwoordelijkheid goed tot zijn recht komt;
  • Jij zoekt, waar nodig, alles tot op de bodem uit en laat niets aan het toeval over
  • Collegialiteit. Jouw collega’s staan al te popelen om je te ontmoeten.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar het allerbelangrijkste: de mogelijkheid om van je passie je baan te maken binnen een dynamische, internationale en hard groeiende organisatie met leuke collega’s.

Over ons

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid. Het is één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Business Assurance, Material Testing & Inspection, Occupational Health & Safety, Rail en Claims and Expertise.

DEKRA Claims and Expertise is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar en Capelle aan den IJssel. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan garant voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Wendy Dirks +31 72 575 7753

Wij kijken uit naar je sollicitatie