Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Juridisch Assistent - Veenendaal

Wat ga je doen

De ogen, oren, handen en voeten van een Letselschade Expert zijn. Jij bent het ‘tien-ballen-succesvol-in-de-lucht-houden’ type. Een administratief en organisatorisch genie.

Als Juridisch Assistent ben je een spin in het web en beheer- en coördineer je alle afspraken die door of met jouw expert, opdrachtgevers, belangenbehartigers of betrokkenen worden gemaakt.

Je hebt dan ook een servicegerichte instelling. Daarbij hou je overzicht op de agenda van de expert. Intussen controleer je rapporten op spelling en juistheid. Je zorgt er voor dat deze foutloos en binnen de deadlines de deur uitgaan.

Verantwoordelijkheden

  • De agenda is jouw domein, niks ontgaat je;
  • Je bent het visitekaartje van DEKRA Personenschade, elk telefoontje neem jij waar;
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor de Nederlandse taal aangezien je alle inkomende en uitgaande correspondentie voorbereidt;
  • Ook de dossiervoortgang is voor jou vanzelfsprekend, dit regel jij!

Jij brengt mee

  • Je bent woonachtig in de omgeving van Veenendaal;
  • Je houdt niet van stil en saai, maar bloeit op in een drukke en dynamische omgeving waarbij snel kunnen schakelen vanzelfsprekend is;
  • Met jouw inlevingsvermogen en tegelijkertijd daadkracht weet je precies wanneer je ergens de tijd voor moet nemen en wanneer je door moet;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wij bieden

Een goed salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen.

Maar het allerbelangrijkste: een super uitdagende baan, binnen een dynamische, hard groeiende organisatie met leuke collega’s.

Over ons

DEKRA Claims and Expertise B.V. is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Veenendaal en Capelle aan den IJssel. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan borg voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit. DEKRA Claims and Expertise B.V. maakt deel uit van het wereldwijd opererende Duitse DEKRA concern met ruim 44.000 medewerkers.

DEKRA Personenschade is gespecialiseerd in het regelen van personenschade dat werkt in opdracht van verzekeraars en eigen risicodragers. Het heeft een gedreven team van ruim 20 medewerkers en een professionele, informele bedrijfscultuur.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Patricia van Deursen +31611467753

Wij kijken uit naar je sollicitatie