Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Projectmedewerker - Capelle aan den IJssel

>Je werkt mee aan zowel de in- als externe ontwikkeling van onzeorganisatie. En wanneer gewenst ook aan de producten binnen de markt vanschade-expertise;>Stroomlijnen en verbeteren van processen vind jij leuk;>Zonder moeite hou je meerdere ballen in de lucht binnen de veleprojecten;>Voor het zelfstandig plannen en uitvoeren van (deel)- projecten draaije ook je hand niet om.

Je bezig houden met projecten binnen het team kwaliteit. Een gedreven team met veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Je kunt niet wachten om aan de slag te gaan met verschillende projecten. Deze liggen vaak op het snijvlak van ICT. Hiervan gaan jouw handen alleen maar meer jeuken. We zijn bijvoorbeeld bezig met de uitrol van SalesForce en het back office systeem moet vervangen worden. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Als een spin in het web beheer en coördineer je daarnaast alle afspraken die door of met opdrachtgevers worden gemaakt. Jij bent dan ook een administratief wonder.

Wat ga je doen

  • Je bent een echte doener die in processen denkt;
  • Je vindt kwaliteit belangrijk en hebt meer dan voldoende ICT affiniteit;
  • Met jouw enthousiasme en energie weet je al je stakeholders op de juiste manier aan je te binden;
  • Creativiteit. Jouw frisse en nieuwe ideeën weet je met flair over te brengen;
  • Ervaring in een soortgelijke functie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Vacatures bij DEKRA

DEKRA Claims and Expertise B.V. is een vooraanstaande speler op deNederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar en Capelleaan den IJssel. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertiseorganisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillendebedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staanborg voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit. DEKRAClaims and Expertise B.V. maakt deel uit van het wereldwijd opererendeDuitse DEKRA concern met ruim 44.000 medewerkers.

Een goed salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrijpensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, mobieletelefoon, laptop, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieveverzekeringen deel te nemen.Maar het allerbelangrijkste: een super uitdagende baan, binnen eendynamische, hard groeiende organisatie met leuke collega’s. Die elkaarook opzoeken tijdens een stevig potje tafelvoetbal.

Heb je vragen over deze vacature? NL50147721-00 Neem contact op met::
mevrouw Patricia van Deursen +31611467753
DEKRA Claims and Expertise B.V.

Wij kijken uit naar je sollicitatie