Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Jij snapt recruitment!

Corporate Recruiter Landelijk- Utrecht

Wat ga je doen

Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor echt alles als het gaat over recruitment. Je stelt samen met de hiring manager de vacaturetekst op en zet verschillende wervingsacties uit. Je denkt mee over employer branding, recruitment marketing en het verbeteren van de candidate experience. Tevens zorg je voor de verdere professionalisering en optimalisering van recruitment binnen DEKRA. We hebben een nieuwe recruitmenttool geïmplementeerd waar jij verder de punten op de i mag zetten. Een functie waar je in aanraking komt met zowel strategische als operationele vraagstukken.

DEKRA heeft kantoren in onder andere Arnhem, Utrecht, Alkmaar, Hoogvliet en Capelle aan den IJssel dus waar jij je werkdag doorbrengt mag je zelf bepalen.

Waar je kracht ook ligt je gaat mee bouwen aan onze ambitie: in 2025 dé partner voor een veilige wereld.

Jij brengt mee

Je neemt een flinke dosis enthousiasme en overredingskracht mee. Ook wij hebben te maken met een krappe arbeidsmarkt.

Aan jou dus om de beste mensen aan DEKRA te binden. Je krijgt er energie van om met potentiele collega's in contact te staan en ze te introduceren binnen onze organisatie. Je bent creatief, initiatiefrijk en een natuurlijke netwerker. Omdat je door het land werkzaam bent woon je centraal in Nederland. En verder:

  • Je hebt meerdere jaren ervaring in de wereld van recruitment en een brede interesse in employer branding.
  • Je vindt het mooi om veelvuldig met diverse lagen in de organisatie te schakelen.
  • Je hebt vernieuwende ideeën om werkgeversmerk van DEKRA vorm te geven en uit te dragen op onder andere social media.

Wij bieden

Bij DEKRA verdien je een goed salaris. De extra’s zijn ook concurrerend. De meest waardevolle: je collega’s. Je krijgt ook volop ruimte jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een lease auto met een tankpas, mobiel, premievrije pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé. Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling (26 vakantiedagen en de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen) wordt gedacht.

Over ons

Bij DEKRA, één van ‘s werelds grootste expertorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren, werken elke dag meer dan 44.000 mensen aan de veiligheid op de weg, op het werk en thuis. Veiligheid zit in onze kern. Onze ambitie is dat we in 2025 de wereldwijde partner voor een veilige wereld zijn. In Nederland is DEKRA daarnaast een vooraanstaande speler op de verzekeringsmarkt. Binnen onze ambitieuze, dynamische en informele organisatie is er veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Patricia van der Meij de Bie

Wij kijken uit naar je sollicitatie