Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Join DEKRA, the global leader in safety

IT Security Auditor - Landelijk

Wat ga je doen

Uitvoeren van audits bij onze klanten, zowel in Nederland als daarbuiten. ISO 27001 en NEN 7510 zijn normen die jij als geen ander kent. De wereld van Informatiebeveiliging boeit jou en je volgt nauwgezet de trends & ontwikkelingen op dit gebied. Heten wij jou binnenkort welkom bij ons team Business Assurance?

Binnen Business Assurance richten wij ons op het beoordelen van kwaliteits- en veiligheids-managementsystemen. Jij komt ter versterking en gaat je richten op Informatiebeveiliging. Hier werken we onder andere met ISO 27001 & NEN 7510, maar ook met ISO 20000-1. Met de komst van de nieuwe privacywetgeving en door de bewuste behoefte om te voldoen aan kwaliteits- en informatiebeveiligingsnormen, krijg jij de kans om bedrijven te toetsen op dit gebied. Je werkgebied is grotendeels landelijk, echter werken we wereldwijd. Het kan dus zomaar voorkomen dat je een bezoek moet brengen aan bijvoorbeeld Turkije, Amerika, Italië of Azië. Alleen maar een mooie bijkomstigheid toch?!

Verantwoordelijkheden

 • Je bereidt je audits nauwkeurig voor;
 • Je voert audits uit bij onze klanten zowel in Nederland als daarbuiten;
 • Je stelt de rapportages op;
 • Je werkt nauw samen met collega auditoren, volgt samen de trends en anticipeert hier;
 • Je speelt een belangrijke rol bij offertetrajecten en bij mogelijke aanbestedingen waarbij je samenwerkt met je sales collega’s;
 • Je bent een goede gesprekspartner voor de klant en door jouw kennis van de business draag je bij aan het verbeterproces van de klant.

Jij brengt mee

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt als geen ander oog voor de relatie en durft tegelijkertijd kritisch te zijn;
 • Je hebt ervaring met ITIL & projectmatig werken;
 • Je bent zeer bekend met normen zoals ISO 27001 en NEN 7510;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. Daarom bieden wij als werkgever mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden een aantrekkelijk salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverse verzekeringen. Maar het allerbelangrijkste: een veeleisende en uitdagende baan, binnen een dynamische en internationale omgeving met expertise en een leuk team.

Over ons

DEKRA is al meer dan 90 jaar actief op het gebied van veiligheid en is een van ’s werelds grootste expertiseorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Onze onafhankelijke experts werken voor veiligheid op de weg, op het werk en thuis.

Onze ambitie: wereldwijde partner zijn voor een veilige wereld. DEKRA heeft meer dan - 44.000 medewerkers - 3,1 miljard euro omzet - Activiteiten in meer dan 70 landen.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Sandy Brinkhorst +31889683852

Wij kijken uit naar je sollicitatie