Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Bijbaan | Medewerker Binnendienst - Capelle aan den IJssel

Wat ga je doen

Je zoekt een bijbaan; een baan naast het leren, want dat staat natuurlijk voorop. Wij snappen dat. Daarom zorgen we dat de werkzaamheden bij DEKRA goed te combineren zijn met jouw opleiding. Jouw werktijden zijn flexibel, net als het aantal uren dat je wekelijks werkt. Het is trouwens niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende, afwisselde en belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien in taken en verantwoordelijk. En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we gewoon je werktijden aan.

Verantwoordelijkheden

Er zijn 3 afdelingen waar we jouw hulp kunnen gaan inzetten; intake, proces of kwaliteit.

Afdeling Intake: jij gaat er voor zorgen dat de binnenkomende expertise-opdrachten juist en secuur worden aangemaakt in ons backoffice-systeem en worden aangevuld met informatie die bij betrokkenen wordt opgehaald. Vervolgens worden de aangemaakte dossiers aan een van de verschillende afdelingen toegewezen. Doordat jij de dossiers zo compleet mogelijk hebt gemaakt zorg je ervoor dat de dossiers op efficiënte wijze kunnen worden gepland en de schade-experts in de buitendienst blij worden van een administratief kloppend en compleet aangeleverd dossier, waar zij vervolgens mee aan de slag kunnen.

Afdeling Proces: bij deze afdeling zorg jij er voor dat de experts in de buitendienst een mooie dag krijgen. En dit doe je door hun bezoeken zo efficiënt mogelijk in te plannen. Jij snapt als geen ander dat de ritten logisch op elkaar moeten aansluiten. Naast dat je goed kunt plannen, ben je ook nog eens een administratief wonder. Natuurlijk moet alles wat je doet zorgvuldig in ons backoffice systeem verwerkt worden. Je hebt daarnaast veel contact met de verzekerde met een schade en experts die met al hun vragen bij jou terecht kunnen.

Afdeling Kwaliteit: hier speel jij een belangrijke rol in verbeteringstrajecten binnen onze interne organisatie. Jij houdt je bezig met het verbeteren van de algemene kwaliteit en bent verantwoordelijk voor verschillende projecten. Daarnaast ben jij goed in het maken van lijstjes en zorg je voor de administratieve taken.

Dit alles doen wij met een flinke dosis humor en natuurlijk vieren wij onze successen. Wij nemen de tijd om je goed in te werken en zorgen voor een goede onboarding.

Jij brengt mee

  • Je bent ongeveer 8 tot 20 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent een harde werker én een pietje precies;
  • Je werkt secuur, bent oplettend en hebt oog voor detail;
  • Je hebt mbo 3/4 werk- en denkniveau;
  • Sociaal en echt een teamspeler. We staan allemaal voor elkaar klaar;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Patricia van der Meij de Bie +31621883707

Wij kijken uit naar je sollicitatie