Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Corporate Recruiter - Utrecht

Wat ga je doen

Gas geven, meebouwen en bijdragen aan ons landelijk recruitmentbeleid. Het beste personeel werven, ideeën initiëren, eigenaar zijn van verschillende projecten, samenwerken en van elkaar leren met als doel een ijzersterk beleid binnen DEKRA Nederland neer te zetten.

Sinds 2018 is HR een onderdeel van Shared Services binnen DEKRA. We zijn trots op wat we al hebben neergezet, maar we zijn er nog niet. Uitdagingen en projecten genoeg. En daarom zijn wij op zoek naar een ervaren Corporate Recruiter die ons team bestaande uit HR manager, HR Adviseurs, HR Medewerkers en een Corporate Recruiter wil komen versterken.

Omdat we onderdeel zijn van Shared Services werk je samen met je collega’s verspreid door het land (vanuit bijvoorbeeld onze vestigingen in Capelle a/d IJssel, Utrecht, Alkmaar, Veenendaal en Arnhem). Samen zijn we verantwoordelijk voor alle DEKRA entiteiten. Je vindt het dan ook prima om te reizen en af en toe te werken vanuit de andere locaties.

Verantwoordelijkheden

 • Je speelt een belangrijke rol in het verder professionaliseren van het recruitmentbeleid;
 • Je bent samen met je collega recruiter verantwoordelijk voor de werving van nieuwe collega’s;
 • Je pakt een aantal projecten samen op, waaronder het verder inrichten van de recruitmenttool en employer branding;
 • Je neemt een actieve houding aan richting management en geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies;
 • Je ziet het als een uitdaging om verandertrajecten aan te gaan en deze te implementeren binnen DEKRA Nederland.

Jij brengt mee

 • Je neemt minimaal 3 jaar aan ervaring in een levendige Corporate Recruitment rol mee;
 • Je bent een echte aanpakker en blijft rustig onder druk;
 • Je hebt een hbo werk en denk niveau;
 • Je bent fulltime beschikbaar (32/36 uur is bespreekbaar);
 • Als zelfstarter kom je het best tot je recht in een zelfstandige en verantwoordelijke functie, waarbij je moet samenwerken om tot resultaat te komen;
 • Jij krijgt energie van het verder inrichten van het recruitmentbeleid en het weghalen van eventuele obstakels die je gaande weg tegenkomt;
 • Je ziet mogelijkheden, denkt in oplossingen en kan op een hoger abstractieniveau denken, handelen en communiceren;
 • Naast de Nederlandse taal is spreken en schrijven in het Engels voor jou een piece of cake;
 • Je bent in het bezit van je Rijbewijs B en bereid om af en toe te werken vanuit onze andere locaties;
 • And last but not least; naast hard werken, houden we ook van hard lachen. Een beetje humor is dus zeker een vereiste. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en ideeën!

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Patricia van der Meij de Bie +31621883707

Wij kijken uit naar je sollicitatie