Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Office Assistent (32 uur) – Utrecht

Wat ga je doen

Ondersteuning bieden aan management en andere collega’s binnen DEKRA Rail. Dat doe je niet alleen, maar met een collega office assistent. Samen zorgen jullie dat alles op rolletjes loopt!

Jij vult je dag graag met afwisseling! Je beantwoordt alle binnenkomende telefoontjes en ontvangt bezoekers en leveranciers. Met gemak houd jij overzicht en beheer je agenda’s. Je plant interne- en externe afspraken en zorgt voor de reservering van ruimtes. Dit kan bij ons op kantoor zijn, maar ook op locatie. Je boekt reizen en hotels en verzorgt de boekingen van cursussen en examens.

Dacht je dat we er al waren? Zeker niet! Een aantal facilitaire zaken vallen ook onder jouw takenpakket. Of het nou gaat om voorraadbeheer van kantoorartikelen, inkopen van bedrijfskleding of ad hoc zaken omdat er iets geregeld moet worden betreffende het pand. Geen probleem, pak jij ook op!

Jij brengt mee

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent een teamplayer. We doen het samen en helpen elkaar waar nodig en mogelijk;
  • Communicatief en representatief. Je bent tenslotte het visitekaartje van DEKRA Rail;
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar;
  • Flexibel. Jij en je collega vangen elkaar op bij afwezigheid;
  • Je bent gewend om met verschillende systemen te werken en schakelt daar makkelijk tussen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Het controleren, uitwerken en waar nodig aanpassen van correspondentie behoort ook tot jouw taken;
  • And last but not least; naast hard werken, houden we ook van hard lachen. Een beetje humor is dus zeker een vereiste. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. Je werkt bij ons aan interessante opdrachten met veel uitdaging. De breedte van ons dienstenpakket en de diversiteit in ons klantenbestand zorgen voor veel dynamiek. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden zoals een decemberuitkering. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties, met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA helpt de gehele keten in de spoorwereld veilig te werken door middel van inspectie en onderzoek. Door middel van analyse sporen we eventuele problemen op en bieden we adviezen ter verbetering. Het accent ligt op performanceverbetering, professioneel conditiemanagement, testen en certificeren.

We zijn een bedrijf met bevlogen professionals die rijke ervaring en expertise weten om te zetten in concrete oplossingen voor onze klanten. Van strategisch inzicht tot praktische ondersteuning met lab- en veldmetingen.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Patricia van der Meij de Bie +31621883707

Wij kijken uit naar je sollicitatie