Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Test Engineer EMC – Arnhem

Wat ga je doen

Deel uit maken van onze groeiende EMC-afdeling. Het testen van elektronische apparaten. Werken in een tweeploegendienst. Is dit wat jij zoekt? Mooi, want we zoeken versterking in ons lab!

Elke dag voer je elektromagnetische en radiofrequentie testen uit. Dit doen wij vanuit onze labs die gevestigd zitten in Nederland (Arnhem), Spanje (Malaga), Duitsland (Stuttgart), de VS (Sterling Virginia), China (Guangzhou en Shanghai) en Taiwan (Linkou en Hsinchu). Je werkt dus samen met een internationaal expertteam!

Jij komt te werken in ons ultramoderne EMC-lab in Arnhem. Je test of de nieuwste en meest geavanceerde producten voldoen aan de vereisten van de EMC-richtlijn. Je hebt veel contact met de klant. Dit kan telefonisch zijn, maar ze brengen ook regelmatig een bezoek aan ons lab. Dit maakt jouw werk alleen maar leuker, want jij vertelt graag over wat je doet.

Verantwoordelijkheden

 • Je voert zelfstandig testen uit aan verschillende producten;
 • Je maakt testopstellingen in ons ultramoderne EMC-lab;
 • Je stelt testrapporten op en beoordeelt deze;
 • Je hebt regelmatig contact met de klant;
 • Je ondersteunt de klant met EMC- en RF-normen en test gerelateerde problemen;
 • Je neemt een actieve rol in de voortdurende verbetering van de processen, procedures en apparatuur van het EMC-lab.

Jij brengt mee

 • Je bent in het bezit van een Master of Bachelor in Elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • Je hebt ervaring met EMC;
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen de diverse projecten;
 • Je bent communicatief goed onderlegd;
 • Werken in een tweeploegendienst is voor jou geen probleem;
 • Naast een goede beheersing van de Nederlandse beheers je ook de Engelse taal.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverse verzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al meer dan 90 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA houdt zich bezig met het testen en certificeren van consumenten-, industriële-, automotive- en ICT-producten, producten die worden gebruikt in explosiegevaarlijke omgevingen en medische hulpmiddelen voor markten wereldwijd. Voor fabrikanten verzorgt DEKRA de toegang tot vrijwel alle markten door hun producten te testen en te certificeren volgens internationaal geaccepteerde normen, zoals CE-markering, ENEC, Cenelec, IEC en KEMA-KEUR.

Naast een focus op de veiligheid van elektrische en elektronische producten bieden we ook diensten aan die zijn gericht op elektronische voertuigen, communicatie- en wireless technologie en elektromagnetische compatibiliteit (EMC) gericht op high tech ontwikkelingen rondom het 'Internet of Things'.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Krissie Mooren

Wij kijken uit naar je sollicitatie