Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Passie voor kwaliteit en veiligheid

Test Engineer Kabels – Arnhem

Wat ga je doen

Testen van kabels. Uitvoeren van proeven. Vaststellen of de kabels voldoen aan de gestelde normen. Dit alles binnen een team van experts die samen met jou dezelfde taak hebben. Je doet het dan ook samen!

Binnen ons team voeren wij testen uit aan kabels. Wij toetsen of de kabels voldoen aan de gestelde normen. Denk aan rubberen kabels, stroom kabels, kabels voor elektrische voertuigen, kabels voor spoorwegtoepassingen, windturbine kabels en ga zo maar door. De testen voer jij uit in ons DEKRA lab.

Verantwoordelijkheden

Je voert zelfstandig testen uit doormiddel van verschillende proeven. Enkele voorbeelden zijn:

  • Controle van markeringen en afmetingen;
  • Trekproeven;
  • Weerstand tegen hitte;
  • Proeven bij lage temperaturen;
  • Verbuigingstesten;
  • Testen van de elektrische kracht.

Jij brengt mee

  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt technische affiniteit en bent bereid te leren;
  • Je hebt kennis van nationale en internationale normen en richtlijnen;
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverse verzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA houdt zich bezig met het testen en certificeren van consumenten-, industriële-, automotive- en ICT-producten, producten die worden gebruikt in explosiegevaarlijke omgevingen en medische hulpmiddelen voor markten wereldwijd. Voor fabrikanten verzorgt DEKRA de toegang tot vrijwel alle markten door hun producten te testen en te certificeren volgens internationaal geaccepteerde normen, zoals CE-markering, ENEC, Cenelec, IEC en KEMA-KEUR.

Naast een focus op de veiligheid van elektrische en elektronische producten bieden we ook diensten aan die zijn gericht op elektronische voertuigen, communicatie- en wireless technologie en elektromagnetische compatibiliteit (EMC) gericht op high tech ontwikkelingen rondom het 'Internet of Things'.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460

Wij kijken uit naar je sollicitatie