Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Schadebehandelaar Materieel – Capelle aan den IJssel

Wat ga je doen

Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, sprechen sie ein bisschen Deutsch et peut-être même français? Mooi! Want in de functie van schadebehandelaar materieel krijg je te maken met opdrachtgevers binnen Nederland en daarbuiten.

Er is een aanrijding geweest tussen twee bestuurders. De ene auto is afkomstig uit Duitsland, de andere auto uit Nederland. De aanrijding vond plaats in Nederland. Jij gaat direct aan de slag en vraagt bij onze Duitse opdrachtgever op of de auto bij hen verzekerd is. Tegelijkertijd onderzoek je wie er aansprakelijk is. Zijn er getuigen die iets gezien hebben? Kunnen we een politierapport opvragen? Dan kijk je ook nog naar de schade aan de auto’s. Hoe hoog is de schade en moet er een schade-expert ingeschakeld worden om de schade te beoordelen? Dat bepaal jij!

De volgende schade waar je mee aan de slag gaat vond plaats in Frankrijk. Oké, even schakelen tussen dossiers en taal. En weer door! Je meldt de schade bij onze collega’s in Frankrijk, zij behandelen de schade namelijk volgens het Frans recht. Jouw werk stopt daarmee niet. Je houdt het overzicht en kijkt mee. Jij bent immers degene die voor de Nederlandse opdrachtgever de belangen behartigt.

Dit is zomaar een greep uit een dag van een schadebehandelaar materieel. Je weet precies hoe je snel en goed tot een juiste regeling komt. Je denkt kritisch mee maar verliest tegelijkertijd ook niet de belangen van je opdrachtgever en slachtoffer uit het oog. Jij houdt je hoofd koel op deze evenwichtsbalk. Dossiers zijn jouw domein, je controleert alles en niks ontgaat jou. Klinkt goed toch?

Interesse en werkervaring die hier mogelijk op aansluit, maar geen ervaring als schadebehandelaar? Geen probleem, dat leren wij je. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Jij brengt mee

  • Met jouw inlevingsvermogen en tegelijkertijd daadkracht weet je precies wanneer je ergens de tijd voor moet nemen en wanneer je door moet;
  • Je houdt niet van stil en saai, maar bloeit op in een drukke en dynamische omgeving waarbij snel kunnen schakelen vanzelfsprekend is;
  • Je schakelt met gemak tussen de verschillende dossiers die onder jouw verantwoordelijkheid vallen;
  • Je bent nauwkeurig en administratief sterk;
  • Je hebt een uitstekend gevoel van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast beheers je de Duitse en/of Franse taal.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Kaj Bartele +316 50 69 46 56

Wij kijken uit naar je sollicitatie