Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Medewerker Business Support – Arnhem

Wat ga je doen

Zorgdragen dat alles soepel verloopt op de afdeling support. Jij kent het support proces van begin tot eind en bent eerste aanspreekpunt voor onze klanten en je collega’s.

Dagelijks plannen wij audits in met als doel een certificaat te overhandigen aan onze opdrachtgevers. Hier gaat een heel proces aan vooraf. Jij bent daarin de spin in het web. Je verwerkt gegevens in het systeem, plant afspraken tussen auditoren en klanten en bent verantwoordelijk voor de communicatie met opdrachtgevers en collega’s. Onze processen zijn complex, maar als medewerker Business Support overzie je het geheel, bewaak je de voortgang en schakel je snel.

Jij neemt onze werkprocessen onder de loep en komt met verbetervoorstellen. Hier zie jij de uitdaging! Hoe pakken we het nu aan? Wat gaat goed? Wat kan beter? Jij gaat ons helpen nog beter te worden in wat we doen!

Verantwoordelijkheden

 • Je bent het visitekaartje, alle correspondentie begint en eindigt bij jou;
 • Je kijkt vooruit, ziet toe op tijdige opvolging van lopende audittrajecten, zowel intern als extern. Je bewaakt tijdslijnen;
 • Je komt met verbetervoorstellen en voert ze iom management evt. zelf door;
 • Als planwonder zorg je dat alle audits en communicatie hieromtrent geregeld zijn;
 • De agenda is jouw domein, niets ontgaat je;
 • Ook de dossiervoortgang is voor jou vanzelfsprekend, dit regel jij!

Jij brengt mee

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je neemt 1-3 jaar relevante werkervaring mee en bent toe aan je volgende stap;
 • Energie en daadkracht. Je houdt van dynamiek en flink doorwerken;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Accuratesse en de drive om zaken in één keer goed af te handelen;
 • We hebben een flinke uitdaging liggen. Jij zet je enthousiasme en humor in om dit samen voor elkaar te krijgen;
 • Je zoekt afwisseling in jouw functie. Planning, coördinatie en klantcontact zijn jou niet vreemd. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverse verzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

Onze auditoren houden zich bezig met het beoordelen en certificeren van managementsystemen in tal van branches. Naast traditionele certificeringen tegen normen als ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) voeren we een breed portfolio aan diensten. Als toonaangevende en onafhankelijke certificeringsinstantie helpt DEKRA haar klanten met innovatieve concepten en diensten, die gebaseerd zijn op internationale marktontwikkelingen, certificatieschema’s en wettelijke normen.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460

Wij kijken uit naar je sollicitatie