Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Letselschadebehandelaar - Veenendaal

Wat ga je doen

Als Letselschadebehandelaar binnen het team Analyse en Actie houd je je bezig met het regelen van lang lopende personenschade claims. Je maakt analyses, geeft advies en in voorkomende gevallen ben je ook verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van de claim.

Met jouw ervaring, kennis en creativiteit weet jij de vinger op de zere plek te leggen en oplossingen te bereiken. Jij bestudeert en analyseert langlopende schades en stelt vast waarom de zaak nog niet is geregeld, op welke termijn dat wel kan en wat daar voor nodig is.

Je werkt voornamelijk vanuit huis of op kantoor en hebt waar nodig overleg (telefonisch of via beeldverbinding) met de betrokken partijen. Soms zal het voorkomen dat er een overleg op locatie plaats zal vinden. Je werkt nauw samen met een assistent, die jou veel administratief werk uit handen neemt.

Je bent analytisch en resultaatgericht en kan op een prettige en respectvolle manier pijnpunten en oplossingen benoemen. Jij beheerst het personenschade vak en komt in deze functie nog beter tot je recht.

Verantwoordelijkheden

  • Je werkt doelgericht en proactief toe naar de afwikkeling van langlopende schades.

Jij brengt mee

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring als Letselschadebehandelaar;
  • Bovenal heb je passie voor het personenschade vak en sta je voor de juiste oplossing voor het slachtoffer.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Sophyke de Brouwer 0318 550099

Wij kijken uit naar je sollicitatie