Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Inspecteur brandmeld- en ontruimingsinstallaties – Rotterdam

Wat ga je doen

Van beginnend inspecteur naar volledig zelfstandig? Bewandel dit pad binnen DEKRA!

Hoe een werkdag er uit ziet?

Je stapt in de auto richting klant. Vandaag heb je een project beoordeling in Amersfoort op het gebied van brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie. Je bent op tijd van huis vertrokken, want je hebt afgesproken om 8.00 uur bij de klant te zijn. Je begint met het testen van de meest overlast gevende sturingen, zoals de ontruimingsinstallatie, liften en deuren. Geen gebreken, alles veilig? Mooi, dan ga je verder met het testen van een aantal melders en verricht je diverse metingen aan de brandmeldcentrale. Bij het inzien van de documenten kom je tot de conclusie dat er verkeerde tekeningen in het logboek zitten. Je voert een extra controle uit en gelukkig blijkt het om een kleinigheid te gaan. De tekeningen zijn boven water. Gelukkig is dat weer opgelost!

Tegen 14.00 uur ben je klaar met je inspectie en stap je de auto weer in. Terug naar huis om je administratie in orde te maken. En morgen? Morgen bezoek je een andere klant ergens in Nederland.

We kunnen je beloven; je hebt veel afwisseling en verantwoordelijkheid en geen dag is hetzelfde!

Jij brengt mee

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of vergelijkbaar;
  • Afgeronde aanvullende opleidingen zoals onderhoudsdeskundige en projecteringsdeskundige;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in het leveren, installeren, en/of onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties;
  • Je bent ontzettend leergierig en maakt snel werkzaamheden eigen;
  • Je bent communicatief goed onderlegd;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in bezit van Rijbewijs B. Klanten zitten verspreid door Nederland en jij bezoekt ze allemaal.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverse verzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

Onze auditoren houden zich bezig met het beoordelen en certificeren van managementsystemen in tal van branches. Naast traditionele certificeringen tegen normen als ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) voeren we een breed portfolio aan diensten. Als toonaangevende en onafhankelijke certificeringsinstantie helpt DEKRA haar klanten met innovatieve concepten en diensten, die gebaseerd zijn op internationale marktontwikkelingen, certificatieschema’s en wettelijke normen.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460

Wij kijken uit naar je sollicitatie