Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Passie voor kwaliteit en veiligheid

Auditor QHSE – Utrecht

Wat ga je doen

Stel; Er moet een audit worden gedaan bij een groot chemie bedrijf in de Botlek. Jij kent de ISO 9001, 14001 en 45001 normen als geen ander en met jouw ervaring binnen de QHSE-wetgeving ga jij zelfverzekerd ons Business Assurance team vertegenwoordigen bij deze opdracht. Je legt de Directeur en andere betrokken bij het bedrijf duidelijk uit hoe de audit zal verlopen en neemt ze mee in het proces.

Jouw van nature nieuwsgierige karakter komt vervolgens goed van pas, want je gaat direct aan de slag om op basis van gesprekken, documentatie en je eigen observaties een beeld te vormen van dit bedrijf. Vervolgens leg je dit tegen de maatlat van de betreffende norm. Je beoordeling, inschatting en uiteindelijke conclusies, baseer je op het voldoen aan de normeisen in combinatie met de mate van risicobeheersing bij deze klant.

Of het nu op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid of gezondheid is, jij zorgt er voor dat de normeisen correct worden toegepast en de risico’s worden beheerst, weggenomen of liever nog worden voorkomen.

Heten wij jou binnenkort welkom bij ons team Business Assurance?

Jij komt ter versterking van het team en je houdt je samen met je collega’s bezig met het checken of organisaties voldoen aan de normen en bijbehorende de eisen die wetgeving stelt op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. De afwisseling is groot, je klantenbestand en gesprekpartners zijn zeer divers. Het is jouw taak om te toetsen of er conform de gestelde richtlijnen richtlijnen vervangen door normen gewerkt wordt.

Als Auditor reis je veel, zowel in Nederland als daarbuiten en daarom werk je op de dagen wanneer je niet bij een klant op locatie bent vanuit huis. Zodat je je rapportages kunt maken, verdere administratie kunt afhandelen en je een dag niet op pad hoeft.

Verantwoordelijkheden

 • Je bereidt je audits nauwkeurig voor;
 • Je voert audits uit bij onze klanten zowel in Nederland als daarbuiten;
 • Je stelt de rapportages op;
 • Je werkt nauw samen met collega auditoren, volgt samen de trends en anticipeert hier;
 • Je speelt een belangrijke rol bij offertetrajecten en bij mogelijke aanbestedingen;
 • Daarnaast voer je technisch accountmanagement uit bij key accounts;
 • Je bent een goede gesprekspartner voor de klant en door jouw kennis van de business draag je bij aan het verbeterproces van de klant.

Jij brengt mee

 • Je hebt brede aantoonbare werkervaring op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu;
 • Je bent bekend met ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 normen en de QHSE-wetgeving;
 • Je bent communicatief sterk en durft je als een echte gesprekspartner op te stellen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt als geen ander oog voor de relatie en durft tegelijkertijd kritisch te zijn;
 • Je bent in staat zelfstandig je werk te organiseren en tevens te sparren en reflecteren met collega’s.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverse verzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

Onze auditoren houden zich bezig met het beoordelen en certificeren van managementsystemen in tal van branches. Naast traditionele certificeringen tegen normen als ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) voeren we een breed portfolio aan diensten. Als toonaangevende en onafhankelijke certificeringsinstantie helpt DEKRA haar klanten met innovatieve concepten en diensten, die gebaseerd zijn op internationale marktontwikkelingen, certificatieschema’s en wettelijke normen.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460

Wij kijken uit naar je sollicitatie