Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Schadebehandelaar Multibranche - Interim Professional - Amsterdam

Wat ga je doen

In jouw functie als schadebehandelaar multibranche vind jij de afwisseling leuk. Of het nou verkeer, brand of aansprakelijkheidsschades zijn, jij weet de klant goed te helpen.

Als schadebehandelaar multibranche ben jij verantwoordelijke voor het afwikkelen van schadedossiers op het gebied van verkeer, brand en aansprakelijkheid. Dat vraagt om flexibiliteit en snel kunnen schakelen. In deze functie heb je veel contact via de telefoon met o.a. adviseurs en experts. Het is dan ook belangrijk dat jij sterk bent in het telefonische contact.

Deze functie past bij jou omdat jij je graag aansluit bij een jong en gezellig team en omdat jij ook over een gezonde dosis humor beschikt. Een grapje tussen het harde werken door moet zeker kunnen.

Jij brengt mee

  • Je krijgt energie van het delen jouw kennis en blijven ontwikkelen;
  • Beschik jij over een HBO diploma (juridisch);
  • Ben je in het bezit van relevante Wft-diploma’s;
  • Heb je een goede beheersing van de verzekeringstechnische en juridische aspecten van verzekeringen;
  • Maar bovenal heb je een juiste mindset en natuurlijk passie voor het vak!

Wij bieden

DEKRA People biedt nieuwe kansen in de verzekeringswereld. Onze organisatie is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en weten hier tijdig op in te spelen. DEKRA People kan je helpen de juiste stappen in jouw carrière te zetten.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen DEKRA People.

Over ons

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid. Het is één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Business Assurance, Material Testing & Inspection, Occupational Health & Safety, Rail en Claims and Expertise.

DEKRA People detacheert sinds 2012 professionals gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Claims & Expertise en DEKRA Rail.

Zo zijn we gespecialiseerd in interim inzet op het gebied van schade (schadebehandelaars materieel/personenschade, schade acceptanten) en rail (rail engineers en projectleiders). Inmiddels hebben we een fantastisch interim team met een landelijke dekking en brede ervaring op grote- en kleinschalige projecten.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Arlene Wierda +31 72 575 7706

Wij kijken uit naar je sollicitatie