Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Passie voor kwaliteit en veiligheid

Certificeerder / Specialist treinbeveiliging – Utrecht

Wat ga je doen

Beoordelen en certificaten uitdelen. Ten minste, als de opdracht aan alle eisen en wet- en regelgeving voldoet.

Dit doe je niet alleen. Je hebt altijd een team aan mensen om je heen die jij met gemak door de opdracht heen managed. Dit doe je door jouw projectmanagement skills in te zetten. Jij weet precies wat er bij verschillende vraagstukken komt kijken en pakt dit graag zelfstandig op. Je stelt een beoordelingsplan op, voert de beoordeling uit, maakt de rapportage en stelt verklaringen op.

Het team bestaat uit vijf gedreven collega’s die allemaal grote passie voor het vak hebben en dit ook uitstralen. Ze staan te popelen om jou te ontmoeten en verschillende projecten met je op te pakken.

Wat bijzonder is aan het werken als Certificeerder bij DEKRA Rail zijn o.a. de diverse projecten; zo kun je druk zijn met het aanleggen van ERTMS, met de veiligheidsbeoordeling van de Tram in Utrecht, een draaistel in Iran, de aanpassing van de Havenspoorlijn of de veiligheidsbeoordeling van HSL Zuid.

Verantwoordelijkheden

  • Je blijft jezelf ontwikkelen en neemt deel aan verschillende workshops die door heel Europa gegeven worden;
  • Je helpt onze klanten met certificering en veiligheidsbeoordelingen in het spoor;
  • Jij weet precies welke expert uit een ander team je erbij moet betrekken om daadwerkelijke testresultaten te beoordelen;
  • Je beoordeelt documentatie en bezoekt waar nodig de locatie voor een optimale beoordeling.

Jij brengt mee

  • Je hebt ervaring met het beoordelen van treinbeveiligingssystemen en/of spoorweg-infrastructuur;
  • Je vindt het een uitdaging om binnen een groeiende, internationale organisatie te werken. Jouw Nederlands en Engels zijn dan ook helemaal op orde. Mocht je meerdere talen spreken dan is dat helemaal mooi meegenomen;
  • Je bent thuis in de terminologie en in staat om de beoordeling van (spoorse) systemen tegen de Europese en Nationale regelgeving te doen. De begrippen veiligheidsanalyses, TSI’s, RIS, AsBo/DeBo/NoBo/ISA zijn jou niet vreemd;
  • Een uitstekende communicatie: je werkt met verschillende specialisten en bent het aanspreekpunt voor de klant. Daarnaast ben je de ogen en oren van DEKRA Rail en zie je waar werk ligt;
  • Projectmanagement skills, jij beheert projecten volledig (indien nodig krijg je hier ondersteuning bij).

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. Je werkt bij ons aan interessante opdrachten met veel uitdaging. De breedte van ons dienstenpakket en de diversiteit in ons klantenbestand zorgen voor veel dynamiek. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden zoals een decemberuitkering. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al meer dan 90 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties, met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA helpt de gehele keten in de spoorwereld veilig te werken door middel van inspectie en onderzoek. Door middel van analyse sporen we eventuele problemen op en bieden we adviezen ter verbetering. Het accent ligt op performanceverbetering, professioneel conditiemanagement, testen en certificeren.

We zijn een bedrijf met bevlogen professionals die rijke ervaring en expertise weten om te zetten in concrete oplossingen voor onze klanten. Van strategisch inzicht tot praktische ondersteuning met lab- en veldmetingen.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460

Wij kijken uit naar je sollicitatie