Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Join our team of Safety Heroes

Test Engineer Charging Stations – Arnhem

Wat ga je doen

Je ziet ze steeds meer en meer rijden: de elektrische of hybride auto. Op steeds meer plekken moeten er daarom laadpunten ingericht worden, Nederlandse bedrijven spelen hier een belangrijke rol in en deze bedrijven werken graag met DEKRA. Specifiek voor de productgroep Charging Stations zoeken wij daarom versterking! De huidige Charging Stations bestaan uit complexe elektronica en zijn in toenemende mate DC gevoed. Daarnaast heb je ook nog te maken met een diversiteit aan eisen in verschillende landen. Geen probleem, jij houdt wel van een uitdaging!

Als Test Engineer ben je dagelijks bezig om de nieuwste innovaties te toetsen aan de daar bijbehorende normen. Binnen Consumer Safety werken wij met een team van experts. Onze internationale klantenkring is zeer divers en de producten die wij testen daardoor ook.

Verantwoordelijkheden

 • Je voert zelfstandig testen uit, je brengt ± 60% van je tijd door in het lab;
 • Het uitvoeren van veiligheidsbeoordelingen op basis van internationale normen of op risico gebaseerde testen;
 • Je beoordeelt documentatie met betrekking tot veiligheid;
 • Het opstellen van rapportages van je (voorlopige) testresultaten;
 • Je hebt regelmatig overleg met de projectmanager en met de klant over de voortgang en anticipeert daarop;
 • Het opmaken van de certificaten;
 • Je werkt aan meerdere projecten tegelijk in het DEKRA lab.

Jij brengt mee

 • Een afgeronde opleiding Elektrotechniek;
 • Je hebt ervaring met het meten aan elektrische apparatuur;
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen de diverse projecten;
 • Je bent communicatief goed onderlegd;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Heb je kennis van de internationale norm IEC 61851, dan heb je al een voorkeurspositie;
 • Wij staan open voor initiatieven, dus als jij deze durft te tonen verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverse verzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al meer dan 90 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA houdt zich bezig met het testen en certificeren van consumenten-, industriële-, automotive- en ICT-producten, producten die worden gebruikt in explosiegevaarlijke omgevingen en medische hulpmiddelen voor markten wereldwijd. Voor fabrikanten verzorgt DEKRA de toegang tot vrijwel alle markten door hun producten te testen en te certificeren volgens internationaal geaccepteerde normen, zoals CE-markering, ENEC, Cenelec, IEC en KEMA-KEUR.

Naast een focus op de veiligheid van elektrische en elektronische producten bieden we ook diensten aan die zijn gericht op elektronische voertuigen, communicatie- en wireless technologie en elektromagnetische compatibiliteit (EMC) gericht op high tech ontwikkelingen rondom het 'Internet of Things'.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460

Wij kijken uit naar je sollicitatie