Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Passie voor kwaliteit en veiligheid

Coördinator Kalibratie – Utrecht

Wat ga je doen

Jij bent al thuis in de wereld van kalibratie en zoekt meer verantwoordelijkheid. Herken je dit? Mooi, dan hebben wij een leuke uitdaging voor je! Kom ons team versterken als Coördinator Kalibratie.

Je zorgt dat alles op rolletjes loopt op de afdeling Kalibratie. Je bent verantwoordelijk dat er veilig gewerkt wordt conform de veiligheidsvoorschriften. Je zorgt voor een juiste planning, verzorgt de rapportages en stelt instructies en methodes op. Je coördineert en begeleidt daar waar nodig is je collega’s op de afdeling.

Je bent verantwoordelijk van a tot z, dus jij voert net zo goed nog dagelijks kalibratiewerkzaamheden uit aan diverse apparatuur. Denk hierbij aan een stroomtang, weerstandmeter of aan een weegschaal. Maar ook aan raillastester of een wielflens schuifmaat. En nog veel meer, de diversiteit aan kalibratiewerkzaamheden is groot op onze afdeling. Je stelt afwijkingen vast van meetmiddelen en stelt deze bij indien nodig. Naast dat je aan de slag gaat in ons eigen laboratorium, werk je ook op locatie bij onze klanten.

Jij brengt mee

  • Je hebt een elektrotechnische achtergrond MBO niveau;
  • Je hebt ervaring als kalibratie medewerker;
  • Je hebt al als coördinator op een kalibratie afdeling gewerkt of bent toe om deze stap te maken;
  • Je bent nauwkeurig, maar tegelijkertijd weet je ook wanneer je flexibel moet zijn;
  • Je bent communicatief en klantgericht en gaat voor kwaliteit;
  • Je bent leergierig en denkt graag mee hoe zaken beter kunnen.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. Je werkt bij ons aan interessante opdrachten met veel uitdaging. De breedte van ons dienstenpakket en de diversiteit in ons klantenbestand zorgen voor veel dynamiek. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden zoals een decemberuitkering. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al meer dan 90 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties, met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA helpt de gehele keten in de spoorwereld veilig te werken door middel van inspectie en onderzoek. Door middel van analyse sporen we eventuele problemen op en bieden we adviezen ter verbetering. Het accent ligt op performanceverbetering, professioneel conditiemanagement, testen en certificeren.

We zijn een bedrijf met bevlogen professionals die rijke ervaring en expertise weten om te zetten in concrete oplossingen voor onze klanten. Van strategisch inzicht tot praktische ondersteuning met lab- en veldmetingen.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460

Wij kijken uit naar je sollicitatie