Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Juridisch assistent - Veenendaal

Wat ga je doen

Samen met een collega ben je de rechterhand van een drietal experts en bied je hen optimale ondersteuning. Als een spin in het web beheer en coördineer je alle afspraken die met experts, opdrachtgevers, belangenbehartigers of betrokkenen worden gemaakt. Je hebt een service gerichte en praktische instelling. Daarbij houd je overzicht op de agenda van de expert. Intussen controleer je rapporten op spelling en juistheid. Je zorgt er voor dat deze foutloos en binnen de deadlines de deur uitgaan.

Verantwoordelijkheden

  • De agenda is jouw domein, niks ontgaat je;
  • Je bent het visitekaartje van DEKRA Personenschade, elke telefoontje neem jij waar;
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor de Nederlandse taal aangezien je alle inkomende en uitgaande correspondentie voorbereidt;
  • Ook de dossiervoortgang is voor jou vanzelfsprekend, dit regel jij!
  • Samen met een expert werk je aan een dossier.

Jij brengt mee

  • Je bent woonachtig in de omgeving van Veenendaal;
  • 32 tot 40 uur per week willen werken;
  • Je houdt niet van stil en saai, maar bloeit op in een drukke en dynamische omgeving waarbij zorgvuldig werken en snel kunnen schakelen vanzelfsprekend is;
  • Met jouw inlevingsvermogen en tegelijkertijd daadkracht weet je precies wanneer je ergens de tijd voor moet nemen en wanneer je door moet;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al meer dan 90 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Kaj Bartele +316 50 69 46 56

Wij kijken uit naar je sollicitatie