Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Junior Projectmanager - Capelle aan den IJssel

Wat ga je doen

Overzicht brengen. Innovatieve ideeën uitwerken. Onmisbaar zijn voor onze directie. Van deze unieke baan een groot succes maken!

Geen dag is hetzelfde. DEKRA is een grote, internationale organisatie met mooie groeidoelstellingen. Om deze doelstellingen te behalen staan er verschillende projecten op de agenda.

Verantwoordelijkheden

Onze directie denkt altijd vooruit en daardoor ontstaan er mooie business development projecten. Jij gaat ze hierbij ondersteunen en weet moeiteloos te prioriteren. Jij bent bij elk directieoverleg aanwezig. Wat besproken is in het directieoverleg leg jij vast, het is voor iedereen duidelijk wie wat moet doen en jij jaagt de deadlines na. Niets ontgaat jou, je weet wat er speelt en je maakt overzichtelijke plannen van aanpak. Je creëert niet alleen overzicht, je denkt mee, komt met ideeën en werkt inhoudelijk mee aan projectplannen. Zie jij dat iets beter kan? Dan laat jij je horen! We hebben jou nodig om onze directie te ondersteunen in de breedste zin van het woord. Notuleren van vergaderingen, voorbereidingen treffen voor meetings, het uitwerken van presentaties zijn ook taken die op jouw bordje komen. Afwisseling en verantwoordelijkheid genoeg!

Jij brengt mee

  • De wil en drive om te leren. Uiteraard word je gecoacht en begeleid. Tegelijkertijd vraagt deze functie van jou dat je een zelfstarter bent en niet bang om de weg te zoeken/vragen;
  • Je bent energiek, gedreven en wil van deze baan een succes maken;
  • Je staat open voor verbeteringen, bent niet bang om je te laten horen en met verbetervoorstellen te komen;
  • Je bent punctueel, gaat voor kwaliteit en geen enkel detail ontgaat jou;
  • Een afgeronde hbo of wo opleiding;
  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, ook in het Engels.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar het allerbelangrijkste: de mogelijkheid om van (één) je passie(s) je baan te maken binnen een dynamische, internationale en hard groeiende organisatie met leuke collega’s.

Over ons

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid. Het is één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Business Assurance, Material Testing & Inspection, Occupational Health & Safety, Rail en Claims and Expertise.

DEKRA Claims and Expertise is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar en Capelle aan den IJssel. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan garant voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Lidy Venema +316 5028 4732

Wij kijken uit naar je sollicitatie