Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Projectmedewerker - Capelle aan den IJssel

Wat ga je doen

Je speelt een belangrijke rol in verbeteringstrajecten binnen onze interne organisatie. Jij houdt je bezig met het verbeteren van de kwaliteit en bent verantwoordelijk voor verschillende projecten. Jouw werkzaamheden vinden plaats op het snijvlak tussen de interne organisatie, IT en onze opdrachtgevers.

De projecten variëren enorm. Zo ben je de ene dag bezig met een project op gebied van procesverbetering, de dag daarna met een project op gebied van management informatie en sluit je diezelfde dag af met het schrijven of aanpassen van een werkinstructie. Afwisseling genoeg dus! Momenteel zijn we bezig met de uitrol van een nieuw back office systeem. Ook hierin kan jij je steentje bijdragen!

Daarnaast weet jij complexe teksten te transformeren naar eenduidige en duidelijke informatie en communiceert dit richting jouw collega’s.

Verantwoordelijkheden

 • Je werkt mee aan zowel de in- als externe ontwikkeling van onze organisatie. En wanneer gewenst ook aan de producten binnen de markt van schade-expertise;
 • Stroomlijnen en verbeteren van processen vind jij leuk;
 • Zonder moeite houd je meerdere ballen in de lucht;
 • Projectmatig werken is voor jou een tweede natuur;
 • Je denkt graag creatief mee en levert zowel gevraagd als ongevraagd jouw input.

Jij brengt mee

 • Je bent proactief, gedreven, een echte doener en denkt in processen;
 • Je vindt kwaliteit belangrijk en hebt affiniteit met ICT;
 • Met jouw enthousiasme en energie weet je al jouw stakeholders op de juiste manier aan je te binden;
 • Creativiteit. Jouw frisse en nieuwe ideeën weet je met flair over te brengen;
 • Je bent nauwkeurig, analytisch en administratief sterk;
 • Ervaring in een soortgelijke functie? We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Lidy Venema +316 5028 4732

Wij kijken uit naar je sollicitatie