Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Auto Inspecteur - Amsterdam

>Je voert zelfstandig inspecties uit aan leaseauto’s;>Je checkt de algehele staat van de leaseauto’s en of ze compleet zijn;>Je maakt een rapportage en verwerkt deze in een programma op je tablet;>Je maakt 360 graden foto’s ten behoeven van het verkoopplatform van deopdrachtgever.

Inspecteren van leaseauto’s. Jij ziet alles en geen schade blijft voor jou onopgemerkt. Met gemak inspecteer jij 20 tot 25 leaseauto’s per dag. Tijdens je inspecties verwerk je alles direct in een speciaal daarvoor ontwikkeld softwareprogramma.

In Nederland rijden er honderdduizenden leaseauto’s rond. Elke leaseauto is gebonden aan een leasetermijn. Is dit termijn verstreken, dan komen de auto’s bij ons terecht. Vanuit onze locatie midden in het havengebied van Amsterdam voeren wij dagelijks inspecties uit in een state-of-the-art inspectiestraat welke is voorzien van de nieuwste technieken. Buiten het opnemen van eventuele schades, checken we ook de compleetheid van de leaseauto’s. Denk hierbij aan aanwezigheid van reservesleutels, hoedenplanken, automatten, hoofdsteunen etc.

Wat ga je doen

  • Je bent graag de hele dag omringd door auto’s;
  • Je kunt overweg met een tablet zodat je je rapportage nauwkeurig kunt opstellen;
  • Je hebt affiniteit met motorvoertuigen en techniek;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B (het kan voorkomen dat je op locatie bent).

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.DEKRA is dé specialist op het gebied van used car management. Wij biedeneen zeer breed scala van services m.b.t. de gehele business to businesslevenscyclus van een (gebruikte) auto. Onze diensten worden wereldwijdafgenomen door onder meer autofabrikanten, leasemaatschappijen,autoverhuurmaatschappijen, autodealers en importeurs. In Nederland werktDEKRA Automotive Solutions voor meerdere automerken in de ondersteuningof volledige overname van hun afdelingen rentals en used cars.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden,zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling,reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aancollectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRAook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket vanGoodHabitz aan.Maar het allerbelangrijkste: de mogelijkheid om van je passie je baan temaken binnen een dynamische, internationale en hard groeiendeorganisatie met leuke collega’s.

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
De heer Misha Kuiphof +31 6 20131594

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung:

Ihr Ansprechpartner aus der Personalabteilung steht Ihnen bei Fragen zum Bewerbungsprozess gerne zur Verfügung.

mevrouw Minke van Puijenbroek

DEKRA Claims and Expertise B.V.

+31 6 15 17 2460