Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Passie voor kwaliteit en veiligheid

Freelance Auditor/Inspecteur Brandmeldinstallaties en Ontruiming

>Je bereidt je audits en inspecties nauwkeurig voor;>Je voert audits en inspecties uit bij onze klanten die verspreid zittendoor heel Nederland;>Je stelt de audit en inspectie rapportages op;>Je werkt nauw samen met collega auditoren;>Je volgt actief de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, normenen schema’s;>Je bent een goede gesprekspartner voor de klant en door jouw kennis vande business draag je bij aan het verbeterproces van de klant.

Ben jij werkzaam als deskundige voor brandmeldinstallatie en/of ontruimingsinstallaties en wil je graag als Freelance Auditor werken voor DEKRA?

Jij gaat bij onze klanten inspecties en audits uitvoeren aan beveiligingsinstallaties tegen nationale normen of klant- of branche-specifieke eisen. Geen probleem voor jou, de wereld van brandmeldinstallaties en ontruiming installaties boeit jou en is volledig bekend terrein.

Wat ga je doen

  • Je bent minimaal 2 dagen per week inzetbaar;
  • Aantoonbare ervaring in de installatietechniek;
  • HBO werk- en denkniveau in de richting installatietechniek of vergelijkbaar;
  • Auditvaardigheden zijn een pré;
  • Kennis van het CCV Certificatieschema BMI en OAI of bereid dit leren;
  • Je beschikt over het diploma Projecteringsdeskundige BMI en OAI (typeB) of bent bereid deze te behalen;
  • Je hebt als geen ander oog voor de relatie en durft tegelijkertijd kritisch te zijn.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid. Hetis één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, BusinessAssurance, Material Testing & Inspection, Occupational Health & Safety,Rail en Claims and Expertise.Onze Business Assurance experts houden zich bezig met het beoordelen,auditen en certificeren van organisaties. Naast traditionelemanagementsysteem certificeringen tegen normen als ISO 9001 (kwaliteit),ISO 14001 (milieu) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) voeren we eenbreed portfolio aan technische en specialistische schema’s in een breedscala aan branches. Als toonaangevende en bekendecertificeringsinstantie helpt DEKRA haar klanten met innovatieveconcepten en diensten, die gebaseerd zijn op internationalemarktontwikkelingen, certificatieschema’s en wettelijke normen. Wijondersteunen organisaties door ze op een onafhankelijke wijze tebeoordelen.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

De veelzijdige opdrachten bij onze klanten die verspreid zitten doorheel Nederland. Werken met een enthousiast team binnen eeninternationale omgeving.We hanteren uitstekende tarieven en veel flexibiliteit ten aanzien vaninzetbaarheid en afronding dossiers.

Heb je vragen over deze vacature? NL50337681-01 Neem contact op met::
De heer Roel van der Zee +31 88 96 83367
DEKRA Certification B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: