Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Test Engineer EMC – Arnhem

>Je voert zelfstandig testen uit aan verschillende producten;>Je maakt testopstellingen in ons ultramoderne EMC-lab;>Je stelt testrapporten op en beoordeelt deze;>Je hebt regelmatig contact met de klant;>Je ondersteunt de klant met EMC- en RF-normen en test gerelateerdeproblemen;>Je neemt een actieve rol in de voortdurende verbetering van deprocessen, procedures en apparatuur van het EMC-lab.

Deel uit maken van onze groeiende EMC-afdeling. Het testen van elektronische apparaten. Werken in een tweeploegendienst. Is dit wat jij zoekt? Mooi, want we zoeken versterking in ons lab!

Elke dag voer je elektromagnetische en radiofrequentie testen uit. Dit doen wij vanuit onze labs die gevestigd zitten in Nederland (Arnhem), Spanje (Malaga), Duitsland (Stuttgart), de VS (Sterling Virginia), China (Guangzhou en Shanghai) en Taiwan (Linkou en Hsinchu). Je werkt dus samen met een internationaal expertteam!

Jij komt te werken in ons ultramoderne EMC-lab in Arnhem. Je test of de nieuwste en meest geavanceerde producten voldoen aan de vereisten van de EMC-richtlijn. Je hebt veel contact met de klant. Dit kan telefonisch zijn, maar ze brengen ook regelmatig een bezoek aan ons lab. Dit maakt jouw werk alleen maar leuker, want jij vertelt graag over wat je doet.

Wat ga je doen

  • Je bent in het bezit van een Master of Bachelor in Elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring met EMC;
  • Je kunt makkelijk schakelen tussen de diverse projecten;
  • Je bent communicatief goed onderlegd;
  • Werken in een tweeploegendienst is voor jou geen probleem;
  • Naast een goede beheersing van de Nederlandse beheers je ook de Engelse taal.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al meer dan 90 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.DEKRA houdt zich bezig met het testen en certificeren van consumenten-,industriële-, automotive- en ICT-producten, producten die wordengebruikt in explosiegevaarlijke omgevingen en medische hulpmiddelen voormarkten wereldwijd. Voor fabrikanten verzorgt DEKRA de toegang totvrijwel alle markten door hun producten te testen en te certificerenvolgens internationaal geaccepteerde normen, zoals CE-markering, ENEC,Cenelec, IEC en KEMA-KEUR.Naast een focus op de veiligheid van elektrische en elektronischeproducten bieden we ook diensten aan die zijn gericht op elektronischevoertuigen, communicatie- en wireless technologie en elektromagnetischecompatibiliteit (EMC) gericht op high tech ontwikkelingen rondom het'Internet of Things'.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goedarbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverseverzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we eenuitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50356202-03 Neem contact op met::
mevrouw Krissie Mooren
DEKRA Certification B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: