Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Inspecteur brandmeld- en ontruimingsinstallaties – Rotterdam

Van beginnend inspecteur naar volledig zelfstandig? Bewandel dit pad binnen DEKRA!

Hoe een werkdag er uit ziet?

Je stapt in de auto richting klant. Vandaag heb je een project beoordeling in Amersfoort op het gebied van brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie. Je bent op tijd van huis vertrokken, want je hebt afgesproken om 8.00 uur bij de klant te zijn. Je begint met het testen van de meest overlast gevende sturingen, zoals de ontruimingsinstallatie, liften en deuren. Geen gebreken, alles veilig? Mooi, dan ga je verder met het testen van een aantal melders en verricht je diverse metingen aan de brandmeldcentrale. Bij het inzien van de documenten kom je tot de conclusie dat er verkeerde tekeningen in het logboek zitten. Je voert een extra controle uit en gelukkig blijkt het om een kleinigheid te gaan. De tekeningen zijn boven water. Gelukkig is dat weer opgelost!

Tegen 14.00 uur ben je klaar met je inspectie en stap je de auto weer in. Terug naar huis om je administratie in orde te maken. En morgen? Morgen bezoek je een andere klant ergens in Nederland.

We kunnen je beloven; je hebt veel afwisseling en verantwoordelijkheid en geen dag is hetzelfde!

Wat ga je doen

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of vergelijkbaar;
  • Afgeronde aanvullende opleidingen zoals onderhoudsdeskundige en projecteringsdeskundige;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in het leveren, installeren, en/of onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties;
  • Je bent ontzettend leergierig en maakt snel werkzaamheden eigen;
  • Je bent communicatief goed onderlegd;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in bezit van Rijbewijs B. Klanten zitten verspreid door Nederland en jij bezoekt ze allemaal.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.Onze auditoren houden zich bezig met het beoordelen en certificeren vanmanagementsystemen in tal van branches. Naast traditionelecertificeringen tegen normen als ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001(milieu) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) voeren we een breedportfolio aan diensten. Als toonaangevende en onafhankelijkecertificeringsinstantie helpt DEKRA haar klanten met innovatieveconcepten en diensten, die gebaseerd zijn op internationalemarktontwikkelingen, certificatieschema’s en wettelijke normen.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goedarbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverseverzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we eenuitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50386963-03 Neem contact op met::
mevrouw Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460
DEKRA Certification B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: