Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Passie voor kwaliteit en veiligheid

Auditor QHSE – Utrecht

>Je bereidt je audits nauwkeurig voor;>Je voert audits uit bij onze klanten zowel in Nederland als daarbuiten;>Je stelt de rapportages op;>Je werkt nauw samen met collega auditoren, volgt samen de trends enanticipeert hier;>Je speelt een belangrijke rol bij offertetrajecten en bij mogelijkeaanbestedingen;> Daarnaast voer je technisch accountmanagement uit bij key accounts;>Je bent een goede gesprekspartner voor de klant en door jouw kennis vande business draag je bij aan het verbeterproces van de klant.

Stel; Er moet een audit worden gedaan bij een groot chemie bedrijf in de Botlek. Jij kent de ISO 9001, 14001 en 45001 normen als geen ander en met jouw ervaring binnen de QHSE-wetgeving ga jij zelfverzekerd ons Business Assurance team vertegenwoordigen bij deze opdracht. Je legt de Directeur en andere betrokken bij het bedrijf duidelijk uit hoe de audit zal verlopen en neemt ze mee in het proces.

Jouw van nature nieuwsgierige karakter komt vervolgens goed van pas, want je gaat direct aan de slag om op basis van gesprekken, documentatie en je eigen observaties een beeld te vormen van dit bedrijf. Vervolgens leg je dit tegen de maatlat van de betreffende norm. Je beoordeling, inschatting en uiteindelijke conclusies, baseer je op het voldoen aan de normeisen in combinatie met de mate van risicobeheersing bij deze klant.

Of het nu op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid of gezondheid is, jij zorgt er voor dat de normeisen correct worden toegepast en de risico’s worden beheerst, weggenomen of liever nog worden voorkomen.

Heten wij jou binnenkort welkom bij ons team Business Assurance?

Jij komt ter versterking van het team en je houdt je samen met je collega’s bezig met het checken of organisaties voldoen aan de normen en bijbehorende de eisen die wetgeving stelt op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. De afwisseling is groot, je klantenbestand en gesprekpartners zijn zeer divers. Het is jouw taak om te toetsen of er conform de gestelde richtlijnen richtlijnen vervangen door normen gewerkt wordt.

Als Auditor reis je veel, zowel in Nederland als daarbuiten en daarom werk je op de dagen wanneer je niet bij een klant op locatie bent vanuit huis. Zodat je je rapportages kunt maken, verdere administratie kunt afhandelen en je een dag niet op pad hoeft.

Wat ga je doen

  • Je hebt brede aantoonbare werkervaring op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu;
  • Je bent bekend met ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 normen en de QHSE-wetgeving;
  • Je bent communicatief sterk en durft je als een echte gesprekspartner op te stellen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt als geen ander oog voor de relatie en durft tegelijkertijd kritisch te zijn;
  • Je bent in staat zelfstandig je werk te organiseren en tevens te sparren en reflecteren met collega’s.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.Onze auditoren houden zich bezig met het beoordelen en certificeren vanmanagementsystemen in tal van branches. Naast traditionelecertificeringen tegen normen als ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001(milieu) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) voeren we een breedportfolio aan diensten. Als toonaangevende en onafhankelijkecertificeringsinstantie helpt DEKRA haar klanten met innovatieveconcepten en diensten, die gebaseerd zijn op internationalemarktontwikkelingen, certificatieschema’s en wettelijke normen.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goedarbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverseverzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we eenuitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50363954-05 Neem contact op met::
mevrouw Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460
DEKRA Certification B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: