Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Join our team of Safety Heroes

Test Engineer Charging Stations – Arnhem

>Je voert zelfstandig testen uit, je brengt ± 60% van je tijd door inhet lab;>Het uitvoeren van veiligheidsbeoordelingen op basis van internationalenormen of op risico gebaseerde testen;>Je beoordeelt documentatie met betrekking tot veiligheid;>Het opstellen van rapportages van je (voorlopige) testresultaten;>Je hebt regelmatig overleg met de projectmanager en met de klant overde voortgang en anticipeert daarop;>Het opmaken van de certificaten;>Je werkt aan meerdere projecten tegelijk in het DEKRA lab.

Je ziet ze steeds meer en meer rijden: de elektrische of hybride auto. Op steeds meer plekken moeten er daarom laadpunten ingericht worden, Nederlandse bedrijven spelen hier een belangrijke rol in en deze bedrijven werken graag met DEKRA. Specifiek voor de productgroep Charging Stations zoeken wij daarom versterking! De huidige Charging Stations bestaan uit complexe elektronica en zijn in toenemende mate DC gevoed. Daarnaast heb je ook nog te maken met een diversiteit aan eisen in verschillende landen. Geen probleem, jij houdt wel van een uitdaging!

Als Test Engineer ben je dagelijks bezig om de nieuwste innovaties te toetsen aan de daar bijbehorende normen. Binnen Consumer Safety werken wij met een team van experts. Onze internationale klantenkring is zeer divers en de producten die wij testen daardoor ook.

Wat ga je doen

  • Een afgeronde opleiding Elektrotechniek;
  • Je hebt ervaring met het meten aan elektrische apparatuur;
  • Je kunt makkelijk schakelen tussen de diverse projecten;
  • Je bent communicatief goed onderlegd;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Heb je kennis van de internationale norm IEC 61851, dan heb je al een voorkeurspositie;
  • Wij staan open voor initiatieven, dus als jij deze durft te tonen verwelkomen wij jou graag in ons team!

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al meer dan 90 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.DEKRA houdt zich bezig met het testen en certificeren van consumenten-,industriële-, automotive- en ICT-producten, producten die wordengebruikt in explosiegevaarlijke omgevingen en medische hulpmiddelen voormarkten wereldwijd. Voor fabrikanten verzorgt DEKRA de toegang totvrijwel alle markten door hun producten te testen en te certificerenvolgens internationaal geaccepteerde normen, zoals CE-markering, ENEC,Cenelec, IEC en KEMA-KEUR.Naast een focus op de veiligheid van elektrische en elektronischeproducten bieden we ook diensten aan die zijn gericht op elektronischevoertuigen, communicatie- en wireless technologie en elektromagnetischecompatibiliteit (EMC) gericht op high tech ontwikkelingen rondom het'Internet of Things'.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goedarbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverseverzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we eenuitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50226777-07 Neem contact op met::
mevrouw Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460
DEKRA Certification B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: