Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Join DEKRA, the global leader in safety

IT Security Auditor – Utrecht

>Je bereidt je audits nauwkeurig voor;>Je voert audits uit bij onze klanten zowel in Nederland als daarbuiten;>Je stelt de rapportages op;>Je werkt nauw samen met collega auditoren, volgt samen de trends enanticipeert hier;>Je speelt een belangrijke rol bij offertetrajecten en bij mogelijkeaanbestedingen waarbij je samenwerkt met je sales collega’s;>Je bent een goede gesprekspartner voor de klant en door jouw kennis vande business draag je bij aan het verbeterproces van de klant.

Stel; Je komt voor de eerste keer naar het kantoor van Dekra. Omdat je hier niet eerder bent geweest zet je je navigatie aan. Deze brengt je feilloos op de plaats van bestemming, maar registreert ondertussen ook waar je nog meer bent gestopt, hoe lang je over de rit deed, hoe hard je reed. En niet alleen de informatie van deze rit, maar ook die uit het verleden. Uiteraard verwacht je dat dit soort gegevens beschermd zijn en dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Maar wie checkt of dit ook echt het geval is en of alle informatie wel correct en veilig wordt behandeld? Dat doe jij!

Heten wij jou binnenkort welkom bij ons team Business Assurance?

Je gaat audits uitvoeren bij onze klanten op het gebied van kwaliteits- en veiligheids-managementsystemen, zowel in Nederland als daarbuiten. ISO 27001 en NEN 7510 zijn normen die jij als geen ander kent. De wereld van Informatiebeveiliging boeit jou en je volgt nauwgezet de trends & ontwikkelingen op dit gebied. Jij gaat je richten op Informatiebeveiliging. Onder andere met ISO 27001 & NEN 7510, maar ook met ISO 20000-1. Met de komst van de nieuwe privacywetgeving en door de behoefte om te voldoen aan kwaliteits- en informatiebeveiligingsnormen, krijg jij de kans om bedrijven te toetsen op dit gebied. Je werkgebied is grotendeels landelijk, maar we werken wereldwijd. Het kan dus zomaar voorkomen dat je een bezoek zal brengen aan bijvoorbeeld Turkije, Amerika, Italië of Azië. Dat is een mooie afwisseling toch?!

Wat ga je doen

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt als geen ander oog voor de relatie en durft tegelijkertijd kritisch te zijn;
  • Je hebt kennis en werkervaring in Information Technology;
  • Je bent zeer bekend met normen zoals ISO 27001 en NEN 7510;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.Onze auditoren houden zich bezig met het beoordelen en certificeren vanmanagementsystemen in tal van branches. Naast traditionelecertificeringen tegen normen als ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001(milieu) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) voeren we een breedportfolio aan diensten. Als toonaangevende en onafhankelijkecertificeringsinstantie helpt DEKRA haar klanten met innovatieveconcepten en diensten, die gebaseerd zijn op internationalemarktontwikkelingen, certificatieschema’s en wettelijke normen.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goedarbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverseverzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we eenuitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50107634-11 Neem contact op met::
mevrouw Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460
DEKRA Certification B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: