Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

MBO stage – Administratief Medewerker

Jij zoekt een interessante stageplek. Een stageplek waar je ondersteuning mag bieden in de breedste zin van het woord. Mooi, dan zit je bij onze afdeling Audits gebakken!

Dagelijks voeren wij audits en inspecties uit bij onze klanten. Het is onze taak om te kijken of er volgens de gestelde richtlijnen gewerkt wordt. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld! Dit doen wij met een enthousiast team bestaande uit auditoren en support medewerkers.

Jij gaat de support afdeling ondersteunen. Denk aan werkzaamheden als beantwoorden van telefoon, behandelen van mail, notuleren bij vergaderingen, invoerwerkzaamheden, projectadministratie en het opschonen van het systeem. En alle andere voorkomende administratieve werkzaamheden die op je pad komen.

Eén ding is zeker, afwisseling genoeg! Uiteraard is er alle ruimte voor vragen, begeleiding en gezelligheid onderling.

Wat ga je doen

  • Je volgt een MBO opleiding richting Administratief/Secretarieel;
  • Je bent leergierig en enthousiast. Hoe meer werkzaamheden, hoe beter!
  • Naast een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, weet jij je ook te redden in het Engels.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.Onze auditoren houden zich bezig met het beoordelen en certificeren vanmanagementsystemen in tal van branches. Naast traditionelecertificeringen tegen normen als ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001(milieu) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) voeren we een breedportfolio aan diensten. Als toonaangevende en onafhankelijkecertificeringsinstantie helpt DEKRA haar klanten met innovatieveconcepten en diensten, die gebaseerd zijn op internationalemarktontwikkelingen, certificatieschema’s en wettelijke normen.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

DEKRA biedt een afwisselende stage in een dynamische en internationaleomgeving met deskundige collega’s. Je ontvangt een vergoeding van EUR250,-- bruto per maand op fulltime basis.

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
De heer Vincenzo Noce +31889683590

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung:

Ihr Ansprechpartner aus der Personalabteilung steht Ihnen bei Fragen zum Bewerbungsprozess gerne zur Verfügung.

mevrouw Krissie Mooren

DEKRA Certification B.V.