Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Financial Administrator – Arnhem

>Je maakt een onderdeel uit van een team dat de maandafsluitingverzorgt;>Je maakt en controleert complexe berekeningen voor onderhanden werkposities;>Je bent mede verantwoordelijk voor het grootboekbeheer en zorgt ervoordat deze schoon blijven;>Je draagt zorg voor het boeken van maandelijkse accruals ten behoevevan de maandafsluiting;>Je zorgt dat intercompany verschillen opgelost worden;>Je stelt BTW aangiftes op;>Je stelt rapportages op.

De financiële administratie ligt in jouw handen. GL, month closings en Taxes deze termen zijn jou niet vreemd. Sterker nog, dit is jou op het lijf geschreven! Jij signaleert iedere afwijking in de afsluitingen.

Je vindt het interessant om mee te denken en te werken aan het verbeteren van de financiële processen. Heb je ook ervaring met project administratie? Dat is mooi meegenomen. De complexiteit van de verschillende entiteiten dagen jou uit om aan de slag te gaan.

Wat pak je als eerste op? Dat is aan jou, want door jouw opgedane kennis werk je zelfstandig en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

Je bent onderdeel van de afdeling Finance, welke onder Shared Services valt binnen DEKRA.

Wat ga je doen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting finance;
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
  • Je bent bereid af en toe te reizen naar onze andere locaties;
  • We zijn een internationaal bedrijf en daarom beheers je de Engelse taal goed.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden,zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling,reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aancollectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRAook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket vanGoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50393537-01 Neem contact op met::
mevrouw Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460
DEKRA Netherlands Holding B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: