Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Passie voor kwaliteit en veiligheid

Freelance Auditor/Inspecteur BRL 6000-AB en scope 1-3

>Je bereidt je audits en inspecties nauwkeurig voor;>Je voert audits en inspecties uit bij onze klanten die verspreid zittendoor heel Nederland;>Je stelt de audit en inspectie rapportages op;>Je werkt nauw samen met collega auditoren;>Je volgt actief de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, normenen schema’s;>Je bent een goede gesprekspartner voor de klant en door jouw kennis vande business draag je bij aan het verbeterproces van de klant.

Ben je werkzaam als deskundige op het gebied van elektrotechniek en wil je graag als Freelance Auditor werken voor DEKRA?

De wereld van elektrotechnische installaties van individuele woningen en bouwwerken boeit jou en is volledig bekend terrein. Jij gaat bij onze klanten inspecties en audits uitvoeren op elektrotechnische installaties tegen nationale normen of klant- of branche-specifieke eisen.

Wij zijn op zoek naar een Freelance Auditor/Inspecteur BRL6000-AB en scope 1-3:

  • Scope AB: is het algemene deel van de beoordelingsrichtlijn BRL6000 voor het ontwerpen, installeren en beheren van installaties
  • Scope 1: heeft betrekking op het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties van individuele woningen
  • Scope 2: zijn specifieke eisen voor middelgrote elektrotechnische installaties van bouwwerken
  • Scope 3: zijn specifieke eisen voor grote elektrotechnische installaties van bouwwerken

Wat ga je doen

  • Je bent minimaal 2 dagen per week inzetbaar;
  • Aantoonbare ervaring met elektrotechniek;
  • HBO werk- en denkniveau of vergelijkbaar niveau aantoonbaar binnen het vakgebied;
  • Auditvaardigheden zijn een pré;
  • Kennis van schema voorschriften KvINL - BRL 6000-AB en scope 1, 2 en 3 of bereid dit leren;
  • Je hebt als geen ander oog voor de relatie en durft tegelijkertijd kritisch te zijn.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid. Hetis één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, BusinessAssurance, Material Testing & Inspection, Occupational Health & Safety,Rail en Claims and Expertise.Onze Business Assurance experts houden zich bezig met het beoordelen,auditen en certificeren van organisaties. Naast traditionelemanagementsysteem certificeringen tegen normen als ISO 9001 (kwaliteit),ISO 14001 (milieu) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) voeren we eenbreed portfolio aan technische en specialistische schema’s in een breedscala aan branches. Als toonaangevende en bekendecertificeringsinstantie helpt DEKRA haar klanten met innovatieveconcepten en diensten, die gebaseerd zijn op internationalemarktontwikkelingen, certificatieschema’s en wettelijke normen. Wijondersteunen organisaties door ze op een onafhankelijke wijze tebeoordelen.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

De veelzijdige opdrachten bij onze klanten die verspreid zitten doorheel Nederland. Werken met een enthousiast team binnen eeninternationale omgeving.We hanteren uitstekende tarieven en veel flexibiliteit ten aanzien vaninzetbaarheid en afronding dossiers.

Heb je vragen over deze vacature? NL50337687-01 Neem contact op met::
De heer Roel van der Zee +31 88 96 83367
DEKRA Certification B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: