Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Juridisch Medewerker Regres – Capelle aan den IJssel

Wat ga je doen

Schades verhalen. Helderheid brengen. De schadelast verlagen en daarmee het bedrijfsresultaat van verzekeraars verhogen. Dat doet een Juridisch Medewerker Regres.

Het verhalen van schades kan soms complex zijn. Dit zie jij juist als een uitdaging.

Je krijgt met zowel gemakkelijke als complexe en langlopende dossiers te maken. Je verzamelt relevante stukken, betrekt betrokkenen, zoals tegenpartijen en experts én legt feiten en omstandigheden vast.

Verantwoordelijkheden

  • Je bent adviseur op gebied van met name regres. Zowel intern als extern
  • Jij weet wanneer je welke partijen moet betrekken. Je hebt overleg met opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen, belangenbehartigers en verzekeraars
  • Dossiervoortgang is voor jou vanzelfsprekend. Je houdt deadlines voor verweer en verjaring nauwgezet in de gaten
  • Om up to date te blijven neem je zo nu en dan deel aan seminars of conferenties

Jij brengt mee

  • Een juridische achtergrond en gevoel voor techniek
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor de Nederlandse taal aangezien je alle correspondentie rondom jouw dossiers verzorgt
  • Je bent creatief en ondernemend; elk dossier is uniek en heeft een andere aanpak nodig
  • Je bent doelgericht en vind het leuk om een dossier zelfstandig juridisch te analyseren en de nodige acties te ondernemen om een schade zo effectief mogelijk te verhalen
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre

Wij bieden

Een goed salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om branche gerelateerde opleidingen te volgen.

Maar het allerbelangrijkste: een super uitdagende baan, binnen een dynamische, hard groeiende organisatie met leuke collega’s.

Over ons

DEKRA Claims en Expertise B.V. is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar en Capelle aan den IJssel. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan borg voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit. DEKRA Claims en Expertise B.V. maakt deel uit van het wereldwijd opererende Duitse DEKRA concern met ruim 45.000 medewerkers – 3,3 miljard euro omzet - activiteiten in meer dan 70 landen.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Patricia de Bock +31611467753

Wij kijken uit naar je sollicitatie