Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Autoschade-Expert - Tilburg e.o.

Wat ga je doen

Als autoschade-expert ben je een belangrijke spil in onze organisatie en het visitekaartje dat professionaliteit en service vertegenwoordigt.

Tijdens je werk als schade-expert sta je veelvuldig in contact met gedupeerden,opdrachtgevers en herstelbedrijven. Je onderzoekt de schadetoedracht en stelt het schadebedrag vast. Je werkt vanuit huis waarbij we proberen je bezoeken zoveel mogelijk in je eigen regio in te plannen. Na de bezoeken werk je thuis de schadedossiers uit en stuur je de rapporten naar de opdrachtgevers.

Verantwoordelijkheden

Verantwoordelijkheden:

  • Het inventariseren van de ontstane schade en het vaststellen van het schadebedrag;
  • Je onderzoekt aan de hand van het schadebeeld de toedracht bij schades;
  • Je rapporteert je bevindingen schriftelijk aan de opdrachtgever.

Jij brengt mee

  • Je bent bij voorkeur woonachtig in omgeving Tilburg
  • Afgeronde Mbo opleiding (bij voorkeur Motorvoertuigentechniek en een technische achtergrond);
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als schade-expert of calculator bij een schadeherstelbedrijf;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Voorzien van een stevige dosis vakkennis en onderhandelingsvaardigheid; Verder ben je stressbestendig en werk je resultaat- en klantgericht.Ook kijk je er naar uit om branchegerichte (NIVRE) opleidingen te volgen.

Wij bieden

  • Een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring >Aantrekkelijke winstdelingsregeling >26 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband >Een premievrije pensioenregeling >Mobiele telefoon en een leaseauto >De mogelijkheid om jezelf (verder) te ontwikkelen tot (NIVRE) Registerexpert dmv. vakgerichte opleidingen >Mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen >Regelmatig gezellige personeelsevents met het hele kantoor.

Over ons

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid. Het is één van 's werelds grootste expertiseorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland is DEKRA één van de grootste test- en certificeringsbedrijven. Het bedrijf is actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Business Assurance, Material Testing & Inspection, Occupational Health & Safety, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA Claims & Expertise is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar en Capelle aan den IJssel. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan garant voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Patricia van Deursen +31611467753

Wij kijken uit naar je sollicitatie