Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Bijbaan | Medewerker Binnendienst - Capelle aan den IJssel

Er zijn 3 afdelingen waar we jouw hulp kunnen gaan inzetten; intake,proces of kwaliteit.Afdeling Intake: jij gaat er voor zorgen dat de binnenkomendeexpertise-opdrachten juist en secuur worden aangemaakt in onsbackoffice-systeem en worden aangevuld met informatie die bijbetrokkenen wordt opgehaald. Vervolgens worden de aangemaakte dossiersaan een van de verschillende afdelingen toegewezen. Doordat jij dedossiers zo compleet mogelijk hebt gemaakt zorg je ervoor dat dedossiers op efficiënte wijze kunnen worden gepland en de schade-expertsin de buitendienst blij worden van een administratief kloppend encompleet aangeleverd dossier, waar zij vervolgens mee aan de slagkunnen.Afdeling Proces: bij deze afdeling zorg jij er voor dat de experts in debuitendienst een mooie dag krijgen. En dit doe je door hun bezoeken zoefficiënt mogelijk in te plannen. Jij snapt als geen ander dat de rittenlogisch op elkaar moeten aansluiten. Naast dat je goed kunt plannen, benje ook nog eens een administratief wonder. Natuurlijk moet alles wat jedoet zorgvuldig in ons backoffice systeem verwerkt worden. Je hebtdaarnaast veel contact met de verzekerde met een schade en experts diemet al hun vragen bij jou terecht kunnen.Afdeling Kwaliteit: hier speel jij een belangrijke rol inverbeteringstrajecten binnen onze interne organisatie. Jij houdt jebezig met het verbeteren van de algemene kwaliteit en bentverantwoordelijk voor verschillende projecten. Daarnaast ben jij goed inhet maken van lijstjes en zorg je voor de administratieve taken.Dit alles doen wij met een flinke dosis humor en natuurlijk vieren wijonze successen. Wij nemen de tijd om je goed in te werken en zorgen vooreen goede onboarding.

Je zoekt een bijbaan; een baan naast het leren, want dat staat natuurlijk voorop. Wij snappen dat. Daarom zorgen we dat de werkzaamheden bij DEKRA goed te combineren zijn met jouw opleiding. Jouw werktijden zijn flexibel, net als het aantal uren dat je wekelijks werkt. Het is trouwens niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende, afwisselde en belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien in taken en verantwoordelijk. En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we gewoon je werktijden aan.

Wat ga je doen

  • Je bent ongeveer 8 tot 20 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent een harde werker én een pietje precies;
  • Je werkt secuur, bent oplettend en hebt oog voor detail;
  • Je hebt mbo 3/4 werk- en denkniveau;
  • Sociaal en echt een teamspeler. We staan allemaal voor elkaar klaar;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarktmet vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal.Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederlandmet ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onzeenthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meerverzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij hetoptimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen vanschades en claims.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden,zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling,reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aancollectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRAook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket vanGoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50437397-01 Neem contact op met::
mevrouw Patricia van der Meij de Bie +31621883707
DEKRA Claims and Expertise B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: