Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Projectmedewerker - Capelle aan den IJssel

>Je werkt mee aan zowel de in- als externe ontwikkeling van onzeorganisatie. En wanneer gewenst ook aan de producten binnen de markt vanschade-expertise;>Stroomlijnen en verbeteren van processen vind jij leuk;>Zonder moeite houd je meerdere ballen in de lucht;>Projectmatig werken is voor jou een tweede natuur;>Je denkt graag creatief mee en levert zowel gevraagd als ongevraagdjouw input.

Je speelt een belangrijke rol in verbeteringstrajecten binnen onze interne organisatie. Jij houdt je bezig met het verbeteren van de algemene kwaliteit en bent verantwoordelijk voor verschillende projecten. Jouw werkzaamheden vinden plaats op het snijvlak tussen de interne organisatie, IT en onze opdrachtgevers.

De projecten variëren enorm. Zo ben je de ene dag bezig met een project op gebied van procesverbetering, de dag daarna met een project op gebied van management informatie en sluit je diezelfde dag af met het schrijven of aanpassen van een werkinstructie. Momenteel zijn we bezig met de uitrol van een nieuw back office systeem. Ook hierin kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Daarnaast weet jij complexe teksten te transformeren naar een eenduidige en duidelijke informatie en communiceert dit richting jouw collega’s.

Wat ga je doen

  • Je bent proactief, gedreven, een echte doener en denkt in processen;
  • Je vindt kwaliteit belangrijk en hebt affiniteit met ICT;
  • Met jouw enthousiasme en energie weet je al jouw stakeholders op de juiste manier aan je te binden;
  • Creativiteit. Jouw frisse en nieuwe ideeën weet je met flair over te brengen;
  • Je bent nauwkeurig, analytisch en administratief sterk;
  • Ervaring in een soortgelijke functie? We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarktmet vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal.Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederlandmet ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onzeenthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meerverzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij hetoptimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen vanschades en claims.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden,zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling,reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aancollectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRAook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket vanGoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50436588-01 Neem contact op met::
mevrouw Patricia van der Meij de Bie +31621883707
DEKRA Claims and Expertise B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: