Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Corporate Recruiter - Den Haag

>Je speelt een belangrijke rol in het verder professionaliseren van hetrecruitmentbeleid;>Je bent samen met je collega recruiter verantwoordelijk voor de wervingvan nieuwe collega’s;>Je pakt een aantal projecten samen op, waaronder het verder inrichtenvan de recruitmenttool en employer branding;>Je neemt een actieve houding aan richting management en geeft zowelgevraagd als ongevraagd advies;>Je ziet het als een uitdaging om verandertrajecten aan te gaan en dezete implementeren binnen DEKRA Nederland.

Gas geven, meebouwen en bijdragen aan ons landelijk recruitmentbeleid. Het beste personeel werven, ideeën initiëren, eigenaar zijn van verschillende projecten, samenwerken en van elkaar leren met als doel een ijzersterk beleid binnen DEKRA Nederland neer te zetten.

Sinds 2018 is HR een onderdeel van Shared Services binnen DEKRA. We zijn trots op wat we al hebben neergezet, maar we zijn er nog niet. Uitdagingen en projecten genoeg. En daarom zijn wij op zoek naar een ervaren Corporate Recruiter die ons team bestaande uit HR manager, HR Adviseurs, HR Medewerkers en een Corporate Recruiter wil komen versterken.

Omdat we onderdeel zijn van Shared Services werk je samen met je collega’s verspreid door het land (vanuit bijvoorbeeld onze vestigingen in Capelle a/d IJssel, Utrecht, Alkmaar, Veenendaal en Arnhem). Samen zijn we verantwoordelijk voor alle DEKRA entiteiten. Je vindt het dan ook prima om te reizen en af en toe te werken vanuit de andere locaties.

Wat ga je doen

  • Je neemt minimaal 3 jaar aan ervaring in een levendige Corporate Recruitment rol mee;
  • Je bent een echte aanpakker en blijft rustig onder druk;
  • Je hebt een hbo werk en denk niveau;
  • Je bent fulltime beschikbaar (32/36 uur is bespreekbaar);
  • Als zelfstarter kom je het best tot je recht in een zelfstandige en verantwoordelijke functie, waarbij je moet samenwerken om tot resultaat te komen;
  • Jij krijgt energie van het verder inrichten van het recruitmentbeleid en het weghalen van eventuele obstakels die je gaande weg tegenkomt;
  • Je ziet mogelijkheden, denkt in oplossingen en kan op een hoger abstractieniveau denken, handelen en communiceren;
  • Naast de Nederlandse taal is spreken en schrijven in het Engels voor jou een piece of cake;
  • Je bent in het bezit van je Rijbewijs B en bereid om af en toe te werken vanuit onze andere locaties;
  • And last but not least; naast hard werken, houden we ook van hard lachen. Een beetje humor is dus zeker een vereiste. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en ideeën

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden,zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling,reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aancollectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRAook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket vanGoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50436411-03 Neem contact op met::
mevrouw Patricia van der Meij de Bie +31621883707
DEKRA Netherlands Holding B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: