Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Office Assistent (32 uur) – Utrecht

Ondersteuning bieden aan management en andere collega’s binnen DEKRA Rail. Dat doe je niet alleen, maar met een collega office assistent. Samen zorgen jullie dat alles op rolletjes loopt!

Jij vult je dag graag met afwisseling! Je beantwoordt alle binnenkomende telefoontjes en ontvangt bezoekers en leveranciers. Met gemak houd jij overzicht en beheer je agenda’s. Je plant interne- en externe afspraken en zorgt voor de reservering van ruimtes. Dit kan bij ons op kantoor zijn, maar ook op locatie. Je boekt reizen en hotels en verzorgt de boekingen van cursussen en examens.

Dacht je dat we er al waren? Zeker niet! Een aantal facilitaire zaken vallen ook onder jouw takenpakket. Of het nou gaat om voorraadbeheer van kantoorartikelen, inkopen van bedrijfskleding of ad hoc zaken omdat er iets geregeld moet worden betreffende het pand. Geen probleem, pak jij ook op!

Wat ga je doen

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent een teamplayer. We doen het samen en helpen elkaar waar nodig en mogelijk;
  • Communicatief en representatief. Je bent tenslotte het visitekaartje van DEKRA Rail;
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar;
  • Flexibel. Jij en je collega vangen elkaar op bij afwezigheid;
  • Je bent gewend om met verschillende systemen te werken en schakelt daar makkelijk tussen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Het controleren, uitwerken en waar nodig aanpassen van correspondentie behoort ook tot jouw taken;
  • And last but not least; naast hard werken, houden we ook van hard lachen. Een beetje humor is dus zeker een vereiste. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties, met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.DEKRA helpt de gehele keten in de spoorwereld veilig te werken doormiddel van inspectie en onderzoek. Door middel van analyse sporen weeventuele problemen op en bieden we adviezen ter verbetering. Het accentligt op performanceverbetering, professioneel conditiemanagement, testenen certificeren.We zijn een bedrijf met bevlogen professionals die rijke ervaring enexpertise weten om te zetten in concrete oplossingen voor onze klanten.Van strategisch inzicht tot praktische ondersteuning met lab- enveldmetingen.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. Je werkt bij ons aan interessante opdrachten met veel uitdaging.De breedte van ons dienstenpakket en de diversiteit in onsklantenbestand zorgen voor veel dynamiek. We bieden je een aantrekkelijksalaris en goede arbeidsvoorwaarden zoals een decemberuitkering. Als jijgroeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid onlineopleidingspakket van GoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50431645-01 Neem contact op met::
mevrouw Patricia van der Meij de Bie +31621883707
DEKRA Rail B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: