Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Schadebehandelaar Materieel – Capelle aan den IJssel

Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, sprechen sie ein bisschen Deutsch et peut-être même français? Mooi! Want in de functie van schadebehandelaar materieel krijg je te maken met opdrachtgevers binnen Nederland en daarbuiten.

Er is een aanrijding geweest tussen twee bestuurders. De ene auto is afkomstig uit Duitsland, de andere auto uit Nederland. De aanrijding vond plaats in Nederland. Jij gaat direct aan de slag en vraagt bij onze Duitse opdrachtgever op of de auto bij hen verzekerd is. Tegelijkertijd onderzoek je wie er aansprakelijk is. Zijn er getuigen die iets gezien hebben? Kunnen we een politierapport opvragen? Dan kijk je ook nog naar de schade aan de auto’s. Hoe hoog is de schade en moet er een schade-expert ingeschakeld worden om de schade te beoordelen? Dat bepaal jij!

De volgende schade waar je mee aan de slag gaat vond plaats in Frankrijk. Oké, even schakelen tussen dossiers en taal. En weer door! Je meldt de schade bij onze collega’s in Frankrijk, zij behandelen de schade namelijk volgens het Frans recht. Jouw werk stopt daarmee niet. Je houdt het overzicht en kijkt mee. Jij bent immers degene die voor de Nederlandse opdrachtgever de belangen behartigt.

Dit is zomaar een greep uit een dag van een schadebehandelaar materieel. Je weet precies hoe je snel en goed tot een juiste regeling komt. Je denkt kritisch mee maar verliest tegelijkertijd ook niet de belangen van je opdrachtgever en slachtoffer uit het oog. Jij houdt je hoofd koel op deze evenwichtsbalk. Dossiers zijn jouw domein, je controleert alles en niks ontgaat jou. Klinkt goed toch?

Interesse en werkervaring die hier mogelijk op aansluit, maar geen ervaring als schadebehandelaar? Geen probleem, dat leren wij je. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wat ga je doen

  • Met jouw inlevingsvermogen en tegelijkertijd daadkracht weet je precies wanneer je ergens de tijd voor moet nemen en wanneer je door moet;
  • Je houdt niet van stil en saai, maar bloeit op in een drukke en dynamische omgeving waarbij snel kunnen schakelen vanzelfsprekend is;
  • Je schakelt met gemak tussen de verschillende dossiers die onder jouw verantwoordelijkheid vallen;
  • Je bent nauwkeurig en administratief sterk;
  • Je hebt een uitstekend gevoel van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast beheers je de Duitse en/of Franse taal.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarktmet vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal.Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederlandmet ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onzeenthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meerverzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij hetoptimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen vanschades en claims.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden,zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling,reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aancollectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRAook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket vanGoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50426702-01 Neem contact op met::
mevrouw Patricia van der Meij de Bie +31621883707
DEKRA Claims and Expertise B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: