Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Debiteurenbeheerder- Arnhem

>Je zorgt voor een duidelijk overzicht met openstaande posten;>Je belt debiteuren proactief na;>Je verwerkt alles correct in het systeem;>Je weet prioriteiten te stellen.

Debiteurenbeheer dat is jouw uitdaging. Is een betalingstermijn verstreken, dan begint het voor jou!

Jouw focus ligt op het bellen van klanten over openstaande facturen. De uitkomst van dit contact leg je vast in het debiteurenmeldingen systeem. Dit is de basis voor verdere acties. Dit maakt het voor jouw collega die de aanmaningen verstuurd per mail en post gemakkelijker om het vervolg proces (grotendeels) geautomatiseerd in SAP netjes voort te zetten. Het is een team uitdaging, jij werkt dan ook net zo hard mee en samen zorgen jullie voor een zo laag mogelijk percentage achterstallige vorderingen.

Je bent onderdeel van de afdeling Finance, welke onder Shared Services valt binnen DEKRA.

Wat ga je doen

  • Je hebt het graag druk en bloeit op in een drukke en dynamische omgeving;
  • Je raakt niet snel in paniek en weet overzicht te houden;
  • Je maakt je nieuwe systemen snel eigen;
  • Je bent niet bang om debiteuren te bellen;
  • Je vraagt door en pakt direct door in een gesprek;
  • Je bent gedreven en wilt zo veel mogelijk facturen betaald krijgen;
  • We zijn een internationaal bedrijf en daarom beheers je de Engelse taal goed.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden,zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling,reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aancollectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRAook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket vanGoodHabitz aan.Maar het allerbelangrijkste: de mogelijkheid om van je passie je baan temaken binnen een dynamische, internationale en hard groeiendeorganisatie met leuke collega’s.

Heb je vragen over deze vacature? NL50409801-04 Neem contact op met::
mevrouw Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460
DEKRA Netherlands Holding B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: