Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Passie voor kwaliteit en veiligheid

Junior Test Engineer Lighting – Arnhem

>Je voert zelfstandig testen uit, je brengt ± 70% van je tijd door inhet lab (bij DEKRA of op locatie bij de klant);>Het uitvoeren van beoordelingen op basis van internationale normen ofop risico gebaseerde testen;>Je beoordeelt documentatie met betrekking tot het project;>Het opstellen van rapportages van je (voorlopige) testresultaten;>Je hebt regelmatig overleg met de projectmanager en met de klant overde voortgang en anticipeert daarop;>Het opmaken van de certificaten.

Net afgestudeerd en op zoek naar een passende baan? We nemen je mee in de wondere wereld van Consumer Safety binnen de DEKRA organisatie.

Elke dag ben je bezig om de nieuwste innovaties te toetsen. Dat is wat je gaat doen als Test Engineer. Binnen Consumer Safety werken wij met een team van experts. Onze klantenkring is divers en de producten die wij testen daardoor ook. Specifiek voor de productgroep Lighting zoeken wij versterking. Denk aan het testen van noodverlichting systemen, straatverlichting en verkeerregelinstallaties etc. Nadat je je kennis hebt uitgebreid ga je ook cyber security testen uitvoeren en toets je of een product beschermd is tegen gevaren van buitenaf. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk, zowel in het DEKRA lab als bij de klant op locatie Geen probleem voor jou, je houdt wel van afwisseling!

Wat ga je doen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een afgeronde opleiding richting elektrotechniek. Affiniteit met fotometrie en software ontwikkeling is een pre;
  • Je bent ontzettend leergierig en maakt nieuwe werkzaamheden snel eigen;
  • Je bent communicatief goed onderlegd;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Gezien het internationale karakter van onze organisatie beheers je daarnaast de Engelse taal;
  • Heb je kennis van de internationale norm IEC 60598, IEC 61347 en IEC 62031, dan heb je al een voorkeurspositie;
  • Wij staan open voor initiatieven, dus als jij deze durft te tonen verwelkomen wij jou graag in ons team!

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al meer dan 90 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.DEKRA houdt zich bezig met het testen en certificeren van consumenten-,industriële-, automotive- en ICT-producten, producten die wordengebruikt in explosiegevaarlijke omgevingen en medische hulpmiddelen voormarkten wereldwijd. Voor fabrikanten verzorgt DEKRA de toegang totvrijwel alle markten door hun producten te testen en te certificerenvolgens internationaal geaccepteerde normen, zoals CE-markering, ENEC,Cenelec, IEC en KEMA-KEUR.Naast een focus op de veiligheid van elektrische en elektronischeproducten bieden we ook diensten aan die zijn gericht op elektronischevoertuigen, communicatie- en wireless technologie en elektromagnetischecompatibiliteit (EMC) gericht op high tech ontwikkelingen rondom het'Internet of Things'.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goedarbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverseverzekeringen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we eenuitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50382066-03 Neem contact op met::
mevrouw Minke van Puijenbroek +31 6 15 17 2460
DEKRA Certification B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: