Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Schadebehandelaar Multibranche - Interim Professional - Amsterdam

In jouw functie als schadebehandelaar multibranche vind jij de afwisseling leuk. Of het nou verkeer, brand of aansprakelijkheidsschades zijn, jij weet de klant goed te helpen.

Als schadebehandelaar multibranche ben jij verantwoordelijke voor het afwikkelen van schadedossiers op het gebied van verkeer, brand en aansprakelijkheid. Dat vraagt om flexibiliteit en snel kunnen schakelen. In deze functie heb je veel contact via de telefoon met o.a. adviseurs en experts. Het is dan ook belangrijk dat jij sterk bent in het telefonische contact.

Deze functie past bij jou omdat jij je graag aansluit bij een jong en gezellig team en omdat jij ook over een gezonde dosis humor beschikt. Een grapje tussen het harde werken door moet zeker kunnen.

Wat ga je doen

  • Je krijgt energie van het delen jouw kennis en blijven ontwikkelen;
  • Beschik jij over een HBO diploma (juridisch);
  • Ben je in het bezit van relevante Wft-diploma’s;
  • Heb je een goede beheersing van de verzekeringstechnische en juridische aspecten van verzekeringen;
  • Maar bovenal heb je een juiste mindset en natuurlijk passie voor het vak!

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid. Hetis één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, BusinessAssurance, Material Testing & Inspection, Occupational Health & Safety,Rail en Claims and Expertise.DEKRA People detacheert sinds 2012 professionals gekoppeld aan hetportfolio van DEKRA Claims & Expertise en DEKRA Rail.Zo zijn we gespecialiseerd in interim inzet op het gebied van schade(schadebehandelaars materieel/personenschade, schade acceptanten) enrail (rail engineers en projectleiders). Inmiddels hebben we eenfantastisch interim team met een landelijke dekking en brede ervaring opgrote- en kleinschalige projecten.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

DEKRA People biedt nieuwe kansen in de verzekeringswereld. Onzeorganisatie is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen inde markt en weten hier tijdig op in te spelen. DEKRA People kan jehelpen de juiste stappen in jouw carrière te zetten.Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen DEKRA People.

Heb je vragen over deze vacature? NL50347733-03 Neem contact op met::
mevrouw Arlene Wierda +31 72 575 7706
DEKRA Claims and Expertise B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: