Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Schadebehandelaar - Interim Professional - Amsterdam

Werken bij DEKRA People betekent ontwikkeling, kennis en plezier! Meer weten over team en de mogelijkheden, lees dan snel verder!

Als interim schadebehandelaar bij DEKRA People pas jij jouw opgedane kennis toe binnen verschillende bedrijven. In korte tijd zorg jij er voor dat jij een bijdrage kan leveren in een vaak drukke periode of tijdens een zwangerschapsverlof. Met jouw flexibiliteit kan jij je snel aanpassen en durf jij jouw ideeën te delen met collega’s.

Werken als interim schadebehandelaar onzeker? Nee, zeker niet. Je hebt namelijk de zekerheid van een vast contract, waar de afwisseling in werklocatie en opdrachtgevers jouw werk alleen maar interessanter maken. Dat heeft voor jou als voordeel dat jij snel je netwerk vergroot en je kennis op het gebied van systemen en werkmethodes.

Naast het opdoen van praktijkervaring heb je bij DEKRA People de mogelijkheid tot het volgen van vakopleidingen. Tijdens het ontwikkeltraject word je begeleidt vanuit DEKRA People door de Manager Interim Professionals. Jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

Sluit jij je aan bij het team schade materieel of letsel? Een heel diverse groep behandelaars met verschillende achtergronden, leeftijden, expertises en ambities. Wat jullie gemeen hebben is de wil om de opdrachtgever te helpen in drukke/lastige tijden. Jij wil je blijven ontwikkelen door zelf aan het roer te staan van jouw eigen carrière.

Wat ga je doen

  • Naast dat jij ambitieus en leergierig bent, pas jij je makkelijk aan in nieuwe situaties;
  • Hbo opleiding (juridisch);
  • Heb je ervaring met het behandelen van materiële schades;
  • Ben je in het bezit van Wft Basis en Schade Particulier (of bereid deze te halen);
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
  • Beschik je over sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Heb je de motivatie om het beste uit jezelf te halen en wil je daarvoor investeren in jezelf;
  • Maar bovenal krijg je energie van het naar tevredenheid afwikkelen van schadedossiers bij onze opdrachtgevers!

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA People biedt nieuwe kansen in de verzekeringswereld. Onzeorganisatie is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen inde markt en weten hier tijdig op in te spelen. DEKRA People kan jehelpen de juiste stappen in jouw carrière te zetten.Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen DEKRA People.

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid. Hetis één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, BusinessAssurance, Material Testing & Inspection, Occupational Health & Safety,Rail en Claims and Expertise.DEKRA People detacheert sinds 2012 professionals gekoppeld aan hetportfolio van DEKRA Claims & Expertise en DEKRA Rail.Zo zijn we gespecialiseerd in interim inzet op het gebied van schade(schadebehandelaars materieel/personenschade, schade acceptanten) enrail (rail engineers en projectleiders). Inmiddels hebben we eenfantastisch interim team met een landelijke dekking en brede ervaring opgrote- en kleinschalige projecten.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Heb je vragen over deze vacature? NL50347742-03 Neem contact op met::
mevrouw Arlene Wierda +31 72 575 7706
DEKRA Claims and Expertise B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: