Stellensuche

Sind Sie auf der Suche nach einer interessanten neuen Stelle?

Wir suchen stets talentierte und motivierte neue Mitarbeiter, die zum Erfolg unseres Unternehmens beitragen können. Schauen Sie sich in unseren Stellenangeboten um!

Sie können das Suchergebnis durch die Angabe von Suchkriterien einschränken.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Traineeship Schade-expert Elektrotechniek – Rotterdam

Stel; Er is brand uitgebroken in een woonwijk en het blijkt dat de oorzaak een elektrotechnische grondslag heeft of er treedt een lekkage op binnen een bedrijf met elektrotechnische problemen, met kortsluiting als gevolg of er treedt op een bedrijventerrein een energie “black-out” op, waardoor alle stroom uitvalt…

Wie onderzoekt de oorzaak en stelt hier de schade vast? Dat doe jij!

Ten minste, na de afronding van je Traineeship. Als beginnend Schade-Expert loop je eerst op de afdelingen Project (Brand-, storm en waterschades) en Aansprakelijkheid & Technische Verzekeringen mee. Tijdens dit eerste half jaar leer je diverse facetten van het schade expertise vak. Je begeleider zal Jacky Peeters zijn. Onze meest ervaren expert op gebied van elektra en aansprakelijkheid. Hij neemt je mee in zijn wereld.

Iedere dag is anders, iedere schade is anders en iedere verzekerde is anders. Je hebt veel contact met de verzekerde in verband met de juridische en technische aspecten van het geval en ook met de opdrachtgevers, makelaars/tussenpersonen en andere betrokkenen.

Je werkterrein is heel Nederland en in enkele gevallen zelfs de hele wereld. Je bent bij Brand veel onderweg. Daarna bij Aansprakelijkheid minder. Reden? Complexe dossiers die studie vergen, strategie bepaling, verdieping en schriftelijke vaardigheden van jou vragen. Dit doe je vanuit huis. Tijdens meetings op kantoor ontmoet je naaste collega’s en teamgenoten waarmee je ook dagelijks veel telefonisch contact hebt.

Als schade-expert weet je één ding zeker; afwisseling genoeg!

Wat ga je doen

  • Een afgeronde Hbo opleiding (richting elektrotechniek);
  • Uiteraard ben je communicatief vaardig, heb je een goed inlevingsvermogen en snap je wat empathie is;
  • Je hebt kennis van processen en systemen, normen en richtlijnen;
  • Elektrotechnische kennis in theorie en praktijk is een must;
  • Aantoonbare affiniteit (en/of kennis) op gebied van verzekeringen en aansprakelijkheid;
  • Gelet op het internationale karakter van de baan is naast uitstekende beheersing van het Nederlands, ook het mondeling en schriftelijk communiceren en rapporteren in het Engels geen probleem voor jou.

DEKRA als Arbeitgeber

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 'swerelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, eenomzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillendeterreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, IndustrialInspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarktmet vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal.Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederlandmet ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onzeenthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meerverzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij hetoptimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen vanschades en claims.Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA déwereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleidingvan deze vacature is daarom niet gewenst.

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achterDEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden,zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling,reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aancollectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRAook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket vanGoodHabitz aan.Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie,Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werkenin een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige expertsen in een dynamische en internationale omgeving.

Heb je vragen over deze vacature? NL50265829-07 Neem contact op met::
mevrouw Patricia van der Meij de Bie +31621883707
DEKRA Claims and Expertise B.V.

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung: