Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Letselschadebehandelaar Rechtsbijstand – Capelle aan den IJssel

Wat ga je doen

Slachtoffers vertegenwoordigen, dossiers goed en snel behandelen en uitstekende contacten onderhouden.

Daarbij ben je het ‘tien-ballen-succesvol-in-de-lucht-houden’ type.

Als Letselschadebehandelaar Rechtsbijstand weet je precies hoe je snel en goed tot een juiste regeling komt. Zo pragmatisch als jij bent behartig je de belangen van het slachtoffer. Je denkt kritisch mee maar verliest tegelijkertijd ook niet de belangen van je opdrachtgever uit het oog. Jij houdt je hoofd koel op deze evenwichtsbalk.

Verantwoordelijkheden

  • Dossiers zijn jouw domein, je controleert alles, niks ontgaat je
  • Als een spin in het web beheer en coördineer je alle afspraken met opdrachtgevers, belangenbehartigers of betrokkenen. Je hebt dan ook een service gerichte instelling
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor de Nederlandse taal aangezien je alle correspondentie rondom dossiers regelt

Jij brengt mee

  • Met jouw inlevingsvermogen en tegelijkertijd daadkracht weet je precies wanneer je ergens de tijd voor moet nemen en wanneer je door moet
  • Je houdt niet van stil en saai, maar bloeit op in een drukke en dynamische omgeving waarbij snel kunnen schakelen vanzelfsprekend is
  • Je hebt een uitstekend gevoel van de Nederlandse en Engelse taal. Mocht je daarnaast ook nog Duits en of Frans begrijpen dan is dat mooi meegenomen
  • Je kent de branche en hebt ervaring in een soortgelijke functie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wij bieden

Een goed salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om branche gerelateerde opleidingen te volgen.

Maar het allerbelangrijkste: een super uitdagende baan, binnen een dynamische, internationale en hard groeiende organisatie met leuke collega’s.

Over ons

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid. Het is één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Business Assurance, Material Testing & Inspection, Occupational Health & Safety, Rail en Claims and Expertise.

DEKRA Claims and Expertise is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar en Capelle aan den IJssel. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan garant voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit.

ASA Legal Assist is het verhaalsonderdeel van DEKRA Claims and Expertise B.V. en heeft verschillende juridische en technische disciplines in huis. Met een team van vakkundige medewerkers worden materiele schades en letselschades verhaald voor slachtoffers, bedrijven, wagenparkbeheerders en rechtsbijstandsverzekeraars en regres gevoerd voor werkgevers en verzekeraars.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Marian Schotvanger +31 72 5757-722

Wij kijken uit naar je sollicitatie